הליבוט בגריל עם סלסה אפרסק ופלפל
המתכון הליבוט בגריל עם סלסה אפרסק ופלפל יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, פפריקה, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו הליבוט עם סלסה אפרסק פיקנטי, הליבוט בגריל מתובל בצ'ילי עם רוטב תירס צלוי, ו הליבוט בגריל עם שלושה פלפל רליש (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין סלסה, לשלב הראשון 9 מרכיבים; לזרוק בעדינות.
בואו לעמוד 30 דקות לפני ההגשה.
הכן גריל לחום בינוני גבוה.
כדי להכין דגים, לשלב 4 כפיות מיץ, שמן, פפריקה, ו 1 שן שום בתבנית אפייה זכוכית גדולה, רדודה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים דגים לתערובת מיץ; פונים למעיל. לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
הסר דגים מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מפזרים דגים באופן שווה עם 3/8 כפית מלח ופלפל שחור.
מניחים דגים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו