ההליבוט המוקפץ ברוטב רומסקו הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, פרוסות לימון, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. מתכונים דומים: קבב הליבוט רוזמרין עם רוטב רומסקו, הליבוט קלוי עם רוטב רומסקו ועוגת זית, ו הליבוט עם צ'אנקי רומסקו.
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
חותכים פלפלים לשניים; להשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים פלפלים, צד העור למעלה, על תבנית אפייה; לשטח. לצלות 10 דקות או עד מושחר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
הוסף אנצ ' ו; broil 2 דקות.
5
מניחים פלפלים בשקית נייר; קרוב בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6
בואו לעמוד 5 דקות; לקלף.
7
מניחים פלפלים, אנצ ' ו, 1/4 כפית מלח, ו -8 המרכיבים הבאים (באמצעות לחם) במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מפזרים 1/4 כפית מלח על דגים. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ממתק תמנון בריט
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 6 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness. למעלה עם רוטב; לשרת עם טריזי לימון.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.