הליבוט מזוגג חרדל עם בצל ירוק חם
הליבוט מזוגג חרדל עם בצל ירוק חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 225 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם דבש, מלח, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 26 דקות. נסו שום & הרב הליבוט עם בצל ירוק, הליבוט צרוב W / Haricots Vert, בצל ירוק ורוטב יין לבן, ו עגבניות חמאתיות חמות עם זנגביל ובצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 4 דקות או עד רוטב מתעבה, ערבוב כל הזמן.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 3 דקות או עד למכרז.
חום 1 כפית שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים דגים למחבת, העור למטה. מבשלים 6 דקות בכל צד או עד השחמה קלות פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. מחלקים בצל באופן שווה בין 4 צלחות.
מניחים דגים על בצל; טפטוף עם זיגוג חרדל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס