הליבוט עם פפיטה, צלפים, עגבניות שרי ובזיליקום
הליבוט עם פפיטה, צלפים, עגבניות שרי ובזיליקום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 351 קלוריות, 34 גרם חלבון ו-17 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו יין, פלפל, פילה הליבוט ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ראשונית, ידידותית למזון ופסקטרי. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62%, וזה די טוב. נסו הליבוט עם פפיטה, צלפים ועגבניות, סנאפר אדום של Cat Cora עם פפיטה, צלפים, עגבניות שרי, ופסטת פפיון עם עגבניות שרי, צלפים ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה ויבשה על אש בינונית-נמוכה, קולים קלות את הפפיטות. אל תאפשר להם להשחים. ברגע שמתחילים להריח אותם, מסירים את המחבת מהאש ומעבירים לצלחת גדולה. לְהַפְרִישׁ.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מפזרים על הליבוט משני הצדדים כפית אחת מהמלח והפלפל.
מחממים את השמן במחבת גדולה עם ידית חסינת תנור על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל לנצנץ אך אינו מעשן.
מניחים את הפילטים עם העור כלפי מעלה בשמן החם וצורבים עד שהדג מתחיל לקבל צבע, 2 עד 3 דקות. הופכים את הפילטים ומוסיפים למחבת את מיץ הלימון, היין והחמאה. ברגע שהחמאה נמסה והופכת לקצף, מוסיפים את הצלפים והעגבניות ומבשלים עד שהעגבניות משחררות מעט מיצים, כדקה.
הכניסו את התבנית לתנור עד שהדג מוכן, 7 עד 10 דקות. מבסים את הדג בחלק מהמיצים ומעבירים לצלחות הגשה.
מוסיפים את כוס הבזיליקום הקרוע, הפפיטה ואת כפית המלח הנותרת למיצי המחבת ומערבבים עד שהבזיליקום נבול מעט. מורחים את התערובת על הדגים, מקשטים בעלי בזיליקום טריים ומגישים.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
ניתן לשלב הליבוט עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את פינו נואר בעמק הנהר הרוסי וויליאמס סלים. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-110 דולר לבקבוק.
![ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר]()
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
נראה כי ניחוחות דובדבן אדום, תות שדה וניחוחות עלי ורדים דהויים שרים ברשימה העליונה בהצעה המפתה הזו. רמזים של שורש סלק, עשבי תיבול יבשים ותבליני עץ מציעים כמה תווי בס להשלמת הסוויטה התזמורתית הנהדרת הזו. עם אוויר, הניחוחות מתעצמים עם תווים של דובדבן מורלו. החך צפוף מאוד בכניסה עם פס חזק של מינרליות עד לסיום. הטאנינים בעלי גרגירים עדינים במיוחד ומזכירים תה ציילון. הפינו נואר של עמק הנהר הרוסי 2015 הוא קלאסי, ומדגיש את האלגנטיות והעוצמה של אזור גידול נהדר באמת. הפינו נואר עבור תערובת זו נלקח בעיקר מכרם דרייק אסטייט שלנו, ומ-Williams Selyem Estate Vineyard.