קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

הליבוט עם קוסקוס הדרים, מרמלדה בצל אדום ורוטב כוסברה-שקדים

הליבוט עם קוסקוס הדרים, מרמלדה בצל אדום ורוטב כוסברה-שקדים
גשו לסופר וקנו אבקת קארי, שיני שום, קוסקוס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 92% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: הליבוט עם הדרים וכוסברה, Couscous הדר-כוסברה, ו הליבוט בגריל עם שום-רוטב כוסברה.

הוראות

1
כדי להכין ריבה, לשלב הראשון 4 מרכיבים בסיר קטן nonaluminum. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת 1/2 כוס (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים בצל וקליפה כתומה כפית 1; מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מפזרים 1/8 מלח כפית וקורטוב של פלפל שחור; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
כדי להכין רוטב, לשלב כוסברה ו 9 החומרים הבאים (כוסברה דרך שום קלוף) בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום גויה®שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
כדי להכין קוסקוס, להביא 3/4 כוס מים הבא 9 מרכיבים (מים למרות שום טחון) לרתיחה בסיר בינוני; בהדרגה מערבבים בקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד במשך 5 דקות. קצפת עם מזלג.
7
כדי להכין את הליבוט, לשלב קארי 1/2 כפית מלח. לשפשף את הפילה עם תערובת קארי. מעיל קל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
הליבוטהליבוט
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים פילה, ומטגנים 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
מניחים 1/2 כוס סלט ירקות על כל אחד 4 צלחות, ומעל כל מנה עם 1 כוס קוסקוס. מסדרים פילה על גבי קוסקוס, ומעל עם 2 כפות מרמלדה. כפית 1/4 כוס רוטב סביב צלחת.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים פרוסים, קלוייםשקדים פרוסים, קלויים0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1אוראו ממולאים כפוליםהדבק צ'ילההדבק צ'ילה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוסקוס לא מבושלקוסקוס לא מבושל0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות1גבינת פרמזן מגוררתבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2שיני שום, קלופיםשיני שום, קלופים1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון680פלפל האבנרופילה הליבוט עור (בערך 1 אינץ ' עבה)פילה הליבוט עור (בערך 1 אינץ ' עבה)2קרום: פירורי קרקר גרהם1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל jalapeño קצוץ דק (כ 2 גדול)פלפל jalapeño קצוץ דק (כ 2 גדול)2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ לימון טרימיץ לימון טרי0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים טרימיץ ליים טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קליפת תפוז מגוררתקליפת תפוז מגוררת1אוראו ממולאים כפוליםקליפת תפוז מגוררתקליפת תפוז מגוררת1דאשעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפורט או יין אדום מתוק אחרפורט או יין אדום מתוק אחר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום פרוס אנכיתבצל אדום פרוס אנכית2קרום: פירורי קרקר גרהם1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלט ירקות גורמהסלט ירקות גורמה0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק2קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®3קרום: פירורי קרקר גרהםאורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.