הליבוט עם קוסקוס הדרים, מרמלדה בצל אדום ורוטב כוסברה-שקדים
גשו לסופר וקנו אבקת קארי, שיני שום, קוסקוס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 92% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: הליבוט עם הדרים וכוסברה, Couscous הדר-כוסברה, ו הליבוט בגריל עם שום-רוטב כוסברה.
הוראות
1
כדי להכין ריבה, לשלב הראשון 4 מרכיבים בסיר קטן nonaluminum. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת 1/2 כוס (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים בצל וקליפה כתומה כפית 1; מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מפזרים 1/8 מלח כפית וקורטוב של פלפל שחור; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
כדי להכין רוטב, לשלב כוסברה ו 9 החומרים הבאים (כוסברה דרך שום קלוף) בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
כדי להכין קוסקוס, להביא 3/4 כוס מים הבא 9 מרכיבים (מים למרות שום טחון) לרתיחה בסיר בינוני; בהדרגה מערבבים בקוסקוס.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד במשך 5 דקות. קצפת עם מזלג.
7
כדי להכין את הליבוט, לשלב קארי 1/2 כפית מלח. לשפשף את הפילה עם תערובת קארי. מעיל קל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
הליבוט
בצל לבן, חתוך לקוביות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים פילה, ומטגנים 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
10
מניחים 1/2 כוס סלט ירקות על כל אחד 4 צלחות, ומעל כל מנה עם 1 כוס קוסקוס. מסדרים פילה על גבי קוסקוס, ומעל עם 2 כפות מרמלדה. כפית 1/4 כוס רוטב סביב צלחת.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.