תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט עם זית ופלפל קוסקוס. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות וקנו קוסקוס ישראלי, פלפל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הליבוט עם פלפל אדום ועוגת זית, הליבוט צרוב במחבת עם פלפל חריף, ו דג הדר עם פלפל קוסקוס.
הוראות
1
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מחממים סיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
4
להוסיף פלפל ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®
5
הוסף קוסקוס; לבשל 1 דקה או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
6
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 7 דקות או עד הנוזל מתאדה. מערבבים זיתים, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בלילת לחם תירס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מפזרים הליבוט באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
הליבוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-
9
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
10
מוסיפים פילה למחבת; מבשלים 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דַק-
11
הסר מחבת מחום; הפעל פילה מעל. מסדרים אורגנו קרועים ופרוסות לימון באופן שווה על פילה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
דַק-
12
שימי מחבת בתנור. מטגנים 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.