גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, צלפים, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 31 דקות. מתכונים דומים: הליבוט צרוב במחבת עם ויניגרט עגבניות, הליבוט צרוב ברוטב ורדה, ו הליבוט צרוב ברוטב פלפל צהוב.
הוראות
1
לייבש את הדג עם מגבות נייר. דג העונה עם 1/4 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר. מבשלים דגים בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 3 עד 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים עם מזלג והוא אטום ברחבי.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים דגים למגש, ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
3
מוסיפים בצל ושום למחבת, ומטגנים 1 עד 2 דקות או עד הבצל רך. מערבבים צלפים, בזיליקום, אורגנו, ונותר 1/4 כפית. מלח; לבשל 1 דקה. להפחית את החום נמוך, להוסיף עגבניות, לבשל, ערבוב מדי פעם, 10 דקות. דגים מעולים עם רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.