קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות79
מגזין

הליבוט צרוב עם צלי חזיר שוויצרי מוקפץ וסלסה קרודה

הליבוט צרוב עם צלי חזיר שוויצרי מוקפץ וסלסה קרודה
הליבוט צרוב עם רוטב שוויצרי מוקפץ וסלסה קרודה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. אם יש לכם קישואים, זיתי קלמטן, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 96%. נסו הליבוט צרוב עם צלי חזיר שוויצרי מוקפץ וסלסה קרודה, סלמון צרוב במחבת עם זיתים של קלמאטן וסלסה קרודה, ו Hellibut מצופה פנקו עם Chard שוויצרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל מחבת סאוט עם שמן זית. לזרוק את שן שום, פלפל אדום מרוסק, בייקון, וכמה טיפות של שמן זית. תביא את המחבת לחום בינוני. כאשר השום הוא זהוב מאוד ארומטי, להסיר אותו ולהשליך. כאשר הבייקון הפך פריך, לזרוק את הגבעולים chard השוויצרי, מחצית המניה עוף, ומתבלים עם מלח. כאשר המניה צמצמה, לזרוק את עלי chard השוויצרי מתבלים עם מלח. מבשלים את העלים עד שהם רק נבולים, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
Chard שוויצריChard שוויצרי
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מעיל אחר מחבת סאוט עם שמן זית ולהביא חום גבוה. לטפי את פילה הליבוט יבש במגבת נייר ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
כאשר השמן במחבת חם מאוד אבל עדיין לא מעשן, מניחים את בשר הדגים בצד למטה ומבשלים 3 עד 4 דקות. כשהדגים יבשלו זה יהפוך מתוךשקוף לאטום. להפוך את הדגים מעל ומבשלים עוד 3 עד 4 דקות. כאשר הדג נעשה זה צריך להיות זהוב ומוצק אבל עדיין לח.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את chard השוויצרי במרכז צלחת ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
5
הנח את הדג ישירות על גבי. מעל הדג עם סלסה קרודה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה. מתבלים בנדיבות במלח. טעם כדי לוודא שזה טעים. התאם תבלינים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

1באט מומסבייקון, לחתוך לאורכים 1/2 אינץ (lardons)בייקון, לחתוך לאורכים 1/2 אינץ (lardons)3עלי בזיליקום, תותחיםעלי בזיליקום, תותחים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף, מחולקציר עוף, מחולק1צביטהצבטו פלפל אדום מרוסקצבטו פלפל אדום מרוסק12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, מרוסקשום, מרוסק12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, מרוסק וקצוץ דקשום, מרוסק וקצוץ דק170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה הליבוטפילה הליבוט227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות ירושה (צבעים שונים העדיפו), נבעו, זרע לחתוך לקוביות 1/4 אינץעגבניות ירושה (צבעים שונים העדיפו), נבעו, זרע לחתוך לקוביות 1/4 אינץ5זיתים מגולענים על ידי גאטה או קלמטה, מרוסקיםזיתים מגולענים על ידי גאטה או קלמטה, מרוסקים1עבור כל אחד.מלח כשרמלח כשר1עבור כל אחד.שמן זיתשמן זית23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1sprigאורגנו טרי, קצוץ ועליםאורגנו טרי, קצוץ ועלים0smallsבצל אדום, לחתוך לקוביות 1/4 אינץבצל אדום, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1עבור כל אחד.מלחמלח4largesעלי סלק שוויצריים, גבעולים הוסרו וחותכים לאורכים 1/2 אינץ', עלים חתוכים לאורכים 1 אינץעלי סלק שוויצריים, גבעולים הוסרו וחותכים לאורכים 1/2 אינץ', עלים חתוכים לאורכים 1 אינץ1smallsקישואים, חלק ירוק בלבד, לחתוך לקוביות 1/4 אינץקישואים, חלק ירוק בלבד, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.