הליבוט קלוי בעלי ענבים עם ויניגרט לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט קלוי עלים ענבים עם ויניגרט לימון. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם טימין, שמן זית, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 86% המנה הזאת מעולה. נסו הליבוט עטוף עלים ענבים, הליבוט מאודה בעלי ענבים, ו מרק עוף עם אורזו, עלי ענבים גרוסים, עגבניות, לימון ועשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
שמן קלות צלחת אפייה. על משטח עבודה, חפיפה 3 של עלי הענבים, וריד בצד למעלה, כדי ליצור סיבוב 7-8 אינץ'. חזור עם עלי הענבים הנותרים עבור סך של 4 סיבובים.
טפטוף 1 כפית שמן זית למרכז כל סיבוב; מפזרים 1 כפית של הקורנית על כל הסיבובים. מתבלים במלח ופלפל לבן. מניחים את ההליבוט על השמן המנוסה ומקפלים את עלי הענבים סביב הדגים. מסדרים את מנות הדגים, צד התפר למטה, בתבנית האפייה. צולים כ-20 דקות, או עד שעלי הענבים פריכים והדגים פשוט מבושלים דרכם.
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא את מיץ לימון עם חרדל ואת הנותרים 1/4 כוס שמן זית 1 כפית של טימין. מתבלים את הויניגרט במלח ופלפל לבן.
מעבירים את חבילות הדגים למגש. בזהירות לקלף בחזרה את עלי הענבים. כפית את הויניגרט על הדגים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.