קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

הל עוגת שקדים תפוח

הל עוגת שקדים תפוח
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו תפוח שקדים הל טארט, עוגת הל קמח שקדים עם זיגוג וניל שעועית, ו עוגת הל קמח שקדים עם זיגוג וניל שעועית (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 350°f. שמן springform מחבת ואבק עם ארוחה מצה, לדפוק עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
שקדים פולסים במעבד מזון עם 1/2 כוס מצה ארוחה, 1/4 כפית מלח, והל עד הקרקע דק. (היזהר שלא דופק למשחה.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מקציפים חלמונים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף 3/4 סוכר כוס, 1 כף בכל פעם, מכות, ומכה עד התערובת היא עבה מאוד וחיוורת, 2 עד 3 דקות. מערבבים בתערובת אגוז, ואז תפוחים. לנצח את הלבנים הנותרים 1/4 כפית מלח בקערה אחרת עם מקצף ניקה במהירות בינונית עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים 1/4 סוכר כוס הנותרים, קצת בכל פעם, מכות, והכה עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים רבע מהלבנים לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. לגרד הבלילה למחבת ו מחבת ראפ פעם על משטח עבודה כדי לחסל את כל בועות אוויר גדולות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים עוגה עד נפוח, השחמה, ומעיינות העליון בחזרה כאשר נגע, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
העברה למתלה וקריר לחלוטין במחבת (העוגה תשקע מעט במרכז). הפעל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר, ואז להסיר את הצד של מחבת.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
לטחון סוכר במטחנת קפה / ספייס עד אבקה, ולאחר מכן מערבבים יחד עם עמילן תפוחי אדמה בקערה. מנפה קצת סוכר מעל עוגה לפני ההגשה ושאר מילואים לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
העוגה יכולה להתבצע 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, אז כל הזמן, מכוסה בנייר כסף, בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ