הל-ריבת שזיף מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים
ריבת הל-שזיף מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים עשויים להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 47 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שזיפים, סוכר, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו ג'לי חלפיניו מ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים, סלסה אפרסק לוהט מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים, ו לפת יפנית כבושה עם שיסו מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים שזיפים וסוכר לרתיחה בפלדת אל חלד 8 ליטר או תנור הולנדי אמייל על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד שזיפים לרכך, ערבוב לעתים קרובות.
יוצקים תערובת דרך מסננת לתוך קערה, באמצעות גב של כף לסחוט מיץ למדוד 4 1/2 כוסות. שמור 2 כוסות עיסת.
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
בעוד צנצנות רותחים, יוצקים שמורות 4 1/2 כוסות מיץ שזיפים לתוך תנור הולנדי; להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. מרתיחים, ערבוב מדי פעם, 15 עד 17 דקות או עד סירופ ו מדחום ממתקים רושם 220°. מערבבים עיסת שזיף 2 כוסות שמורות וכל מיצים שנצברו. מערבבים במיץ ליים והל. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד עבה מאוד.
הסר מהחום; תן קצף להתיישב (על 1 דקה). תרפרף ותשליך כל קצף.
מילוי, חותם, וצנצנות תהליך, עוזב 1/4 אינץ ' headspace ועיבוד 5 דקות.
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.