המבורגרים בחוות נימן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל המבורגרים החווה נימן. מנה אחת מכילה 696 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, שמן זית, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: המבורגרים בחווה BLT, המבורגרים בחווה, ו המבורגרים בחווה.
הוראות
לבנות אש פחם או לחמם גריל גז.
מניחים את הבשר הטחון בקערה גדולה ומוסיפים את החרדל, שמן זית, מלח ופלפל.
מערבבים בעדינות עם מזלג לשלב, דואג לא לדחוס את החומרים. לעצב את הבשר לתוך 6 (3 1/2 אינץ') קציצות בגודל שווה ועובי.
כאשר הגריל הוא בינוני חם, לצחצח את הסורג גריל עם שמן כדי לשמור על ההמבורגרים מלהידבק.
מניחים את ההמבורגרים על הגריל ומבשלים 4 דקות. באמצעות מרית גדולה, להפוך את ההמבורגרים ומבשלים עוד 3 עד 4 דקות, עד בינוני נדיר או יותר, או לבשל יותר אם אתה מעדיף המבורגרים עשויים יותר טוב.
בינתיים, לשבור את מאפינס אנגלית טוסט 6 חצאים לחתוך את הצד על הגריל.
מורחים כל חצי עם מיונז למעלה עם המבורגר ולאחר מכן עם כף גדושה של בצל מקורמל.
מחממים את שמן הזית ואת החמאה בסיר רדוד גדול, מוסיפים את הבצלים ואת הקורנית, וזורקים עם השמן.
מניחים את המכסה על גבי ומבשלים על אש בינונית נמוכה במשך כ 10 דקות להזיע את הבצל.
הסר את המכסה והמשיך לבשל מעל חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 25 עד 30 דקות, עד הבצל הם caramelized וחום זהוב. אם הבצלים מתבשלים מהר מדי, מנמיכים את החום.
מוסיפים את החומץ, המלח והפלפל ומבשלים עוד 2 דקות, מגרדים את החלקים החומים מהמחבת. העונה לפי הטעם (הם צריכים להיות מאוד מתובל).