המבורגרים טונה וג'ינג'ר
אם יש לך זנגביל, מלח ים גס, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו המבורגרים טונה עם מיונז ג'ינג'ר-חרדל, המבורגרים טונה עם רוטב ג'ינג'ר גזר, ו המבורגרים טונה עם מיונז ג'ינג'ר ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חרדל, ווסאבי ו -1 כפית מים בקערה.
מערבבים תערובת חרדל, זנגביל, שום, 1 1/2 כף שמן בוטנים, מלח ופלפל במעבד מזון; דופק עד pastelike; להפריש wasabi מאיו.
להוסיף טונה ודופק עד רק בשילוב. טופס תערובת טונה לתוך 4 קציצות ומקרר לפחות 1 שעה ועד 24 שעות.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני-גבוה. סאוט שאלוט עד רך וחום קל, 10 דקות; להפריש. [ניתן גם לקרר את שאלוט עד 24 שעות ולחמם אותם ממש לפני ההגשה.]
חום גריל כדי גבוה או להגדיר מחבת גריל על חום גבוה. לשפשף המבורגרים עם 1 כף שמן בוטנים; גריל כדי doneness הרצוי, 2 עד 3 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר. גריל לחמניות עד קלוי קלוי.
מורחים מיונז ווסאבי על החצי התחתון של כל לחמניה, למעלה עם 1/4 שאלוט מרוסק, מקשטים עם ארוגולה, אם תרצה, ומסיימים עם המבורגר וחצי העליון של לחמניה.
מערבבים חרדל, ווסאבי ו -1 כפית מים בקערה.
מערבבים תערובת חרדל, זנגביל, שום, 1 1/2 כף שמן בוטנים, מלח ופלפל במעבד מזון; דופק עד pastelike; להפריש wasabi מאיו.
להוסיף טונה ודופק עד רק בשילוב. טופס תערובת טונה לתוך 4 קציצות ומקרר לפחות 1 שעה ועד 24 שעות.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני-גבוה. סאוט שאלוט עד רך וחום קל, 10 דקות; להפריש. [ניתן גם לקרר את שאלוט עד 24 שעות ולחמם אותם ממש לפני ההגשה.]
חום גריל כדי גבוה או להגדיר מחבת גריל על חום גבוה. לשפשף המבורגרים עם 1 כף שמן בוטנים; גריל כדי doneness הרצוי, 2 עד 3 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר. גריל לחמניות עד קלוי קלוי.
מורחים מיונז ווסאבי על החצי התחתון של כל לחמניה, למעלה עם 1/4 שאלוט מרוסק, מקשטים עם ארוגולה, אם תרצה, ומסיימים עם המבורגר וחצי העליון של לחמניה.