קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

המבורגרים טונה וג'ינג'ר

המבורגרים טונה וג'ינג'ר
אם יש לך זנגביל, מלח ים גס, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו המבורגרים טונה עם מיונז ג'ינג'ר-חרדל, המבורגרים טונה עם רוטב ג'ינג'ר גזר, ו המבורגרים טונה עם מיונז ג'ינג'ר ווסאבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חרדל, ווסאבי ו -1 כפית מים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ווסאביווסאבי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים תערובת חרדל, זנגביל, שום, 1 1/2 כף שמן בוטנים, מלח ופלפל במעבד מזון; דופק עד pastelike; להפריש wasabi מאיו.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ווסאביווסאבי
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
להוסיף טונה ודופק עד רק בשילוב. טופס תערובת טונה לתוך 4 קציצות ומקרר לפחות 1 שעה ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני-גבוה. סאוט שאלוט עד רך וחום קל, 10 דקות; להפריש. [ניתן גם לקרר את שאלוט עד 24 שעות ולחמם אותם ממש לפני ההגשה.]
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
חום גריל כדי גבוה או להגדיר מחבת גריל על חום גבוה. לשפשף המבורגרים עם 1 כף שמן בוטנים; גריל כדי doneness הרצוי, 2 עד 3 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר. גריל לחמניות עד קלוי קלוי.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מורחים מיונז ווסאבי על החצי התחתון של כל לחמניה, למעלה עם 1/4 שאלוט מרוסק, מקשטים עם ארוגולה, אם תרצה, ומסיימים עם המבורגר וחצי העליון של לחמניה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ווסאביווסאבי
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מערבבים חרדל, ווסאבי ו -1 כפית מים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ווסאביווסאבי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מערבבים תערובת חרדל, זנגביל, שום, 1 1/2 כף שמן בוטנים, מלח ופלפל במעבד מזון; דופק עד pastelike; להפריש wasabi מאיו.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ווסאביווסאבי
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
להוסיף טונה ודופק עד רק בשילוב. טופס תערובת טונה לתוך 4 קציצות ומקרר לפחות 1 שעה ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
10
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני-גבוה. סאוט שאלוט עד רך וחום קל, 10 דקות; להפריש. [ניתן גם לקרר את שאלוט עד 24 שעות ולחמם אותם ממש לפני ההגשה.]
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
חום גריל כדי גבוה או להגדיר מחבת גריל על חום גבוה. לשפשף המבורגרים עם 1 כף שמן בוטנים; גריל כדי doneness הרצוי, 2 עד 3 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר. גריל לחמניות עד קלוי קלוי.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
12
מורחים מיונז ווסאבי על החצי התחתון של כל לחמניה, למעלה עם 1/4 שאלוט מרוסק, מקשטים עם ארוגולה, אם תרצה, ומסיימים עם המבורגר וחצי העליון של לחמניה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ווסאביווסאבי
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.