קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

המבורגרים צ'יפוטלה בגריל עם ממרח אבוקדו

המבורגרים צ'יפוטלה בגריל עם ממרח אבוקדו
המבורגרים צ'יפוטלה בגריל עם ממרח אבוקדו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 416 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שום, בשר טחון, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו המבורגרים צ'יפוטלה בגריל עם ממרח אבוקדו, Southwest Chipotle המבורגרים עם ממרח אבוקדו, ו המבורגר הודו ממרח אבוקדו בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
גז חום או גריל פחם. בקערה גדולה, מערבבים בשר בקר, צ 'ילי ירוק וצ' יפוטלה. צורה לתוך 8 קציצות, בערך 3/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בקערה בינונית, מחית החומרים ממרח אבוקדו, באמצעות בלנדר מאפה או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים קציצות על גריל מעל חום בינוני. כיסוי גריל; לבשל 13 עד 15 דקות, מפנה פעם אחת, עד מדחום בשר מוכנס במרכז הקציצות קורא 71°. העליון כל פטי עם פרוסת גבינה; לבשל רק עד גבינה נמס. כדי טוסט לחמניות, מקום לחתוך צדדים על הגריל במהלך 1 עד 2 דקות האחרונות של זמן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
שכבות לחמניות עם פרוסות עגבניות, המבורגרים וגואקמולי.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.