המבורגר טונה טרי עם ג'ינג'ר וכוסברה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, צ'ילה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: סלמון טרי-המבורגרים כוסברה, המבורגרים Tunan ו זנגביל, ו חומוס בקארי עם זנגביל טרי וכוסברה.
הוראות
עם סכין חדה מאוד, לחתוך את הטונה לקוביות 1/4 אינץ'. לחלופין, לחתוך את הטונה לחתיכות 1 אינץ ' ודופק במעבד מזון עד רק קצוץ, על 4 פעימות מהירות. תיזהר לא overprocess. מערבבים בעדינות בכוסברה, בצל, מיונז, זנגביל, צ ' ילה, 3/4 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר. לעצב את הטונה לתוך 4 שווה 1 אינץ ' עבה קציצות. מקררים, חשופים, לפחות 20 דקות ועד 4 שעות.
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה. מבשלים את המבורגרים טונה עד משחימים יפה משני הצדדים אבל עדיין ורוד במרכז, 2 עד 4 דקות בסך הכל. אל תבשלו יותר מדי או שההמבורגרים יהיו יבשים.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של דריוש עם 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
![מרלו עם חתימה של דריוש]()
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק