המבורגר BLT האולטימטיבי עם דבש מולסה-בייקון מזוגג, חסה בגריל, ומיונז עגבניות מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את המבורגרים Blt האולטימטיבי עם דבש מולסה-בייקון מזוגג, חסה בגריל, ומיונז עגבניות מעושן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1342 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 108 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו בייקון אפלווד, חומץ שרי, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו קותלי חזיר, חסה ועגבניות עם רוטב מיונז סרירצ'ה, כריכי הלובסטר, בייקון, חסה, אבוקדו ועגבניה האולטימטיביים, ו המבורגרים פורטובלו טריאקי בגריל עם דבש Wasabi מאיו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל לא דביקה על חום בינוני-גבוה.
בערך לקצוץ 6 פרוסות בייקון, ולהוסיף למחבת הגריל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בייקון רק מתחיל להפוך פריך, על 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הבייקון המבושל למעבד מזון ומעבדים במשך 4 עד 5 שניות. להפריש לשימוש מאוחר יותר, (בקציצות).
בקערה ערבוב קטן לשלב את הדבש, מולסה, חומץ, קאיין ומערבבים עד בשילוב טוב.
מברשת את הנותרים 12 פרוסות בייקון משני הצדדים עם תערובת הדבש.
מחממים מחבת nonstick חסינת אש גדולה על הגריל.
מוסיפים 1/2 את הבייקון ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד פריך, על 5 דקות, מרפרף פעם אחת.
ניקוז על מגבות נייר. חזור עם בייקון שנותר.
חסה: להשרות את עלי radicchio, במשך כ 10 דקות, באמבט קרח כדי להפחית את כמות המרירות.
הסר את העלים מאמבטיית הקרח והתייבש עם מגבות נייר.
מברשת את העלים עם 1 כף שמן. שים על הגריל ומבשל בקצרה בכל צד.
העברה ללוח חיתוך לחתוך לרצועות רחב 1 אינץ'. בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד את הנותרים 1 כף שמן, חומץ שרי, חרדל Dijon.
הוסף את הרדיקיו וזרוק למעיל.
שים את העגבניה על הגריל ומבשל במשך 6 עד 8 דקות, מפנה מדי פעם, עד שרוב העור השחיר.
מעבירים לקערה קטנה ומכסים בניילון נצמד. לאחר 10 דקות, לסחוט את העגבניה לתוך מסננת כדי להסיר את הזרעים ואת רוב העור (אתה יכול להשאיר קצת את העור השרוף). זרוק את הזרעים ואת העור. בקערה של מעבד מזון, לשלב את העגבניות, פפריקה מעושנת, שום, ומיונז פירה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
שלב את הבשר, בייקון שמורות (זה כבר קצוץ במעבד המזון), טרגון, מלח ופלפל בקערה גדולה.
מערבבים היטב, טיפול בבשר מעט ככל האפשר כדי למנוע דחיסה. מחלקים את התערובת לתוך 6 חלקים שווים טופס לתוך קציצות כדי להתאים את גודל הלחמניות.
מברישים את מחבת הגריל בשמן צמחי. מסדרים את הקציצות במחבת ומבשלים, הופכים פעם אחת, רק עד הסוף, על 4 דקות בכל צד עבור בינוני-נדיר. במהלך הדקות האחרונות של בישול, העליון עם כמויות שוות של גבינה ולשים את הלחמניות, בצד לחתוך למטה, על הקצוות החיצוניים של הגריל כדי טוסט קל.
כדי להרכיב את ההמבורגרים, להפיץ כמות נדיבה של מיונז עגבניות מעושן בצד לחתוך של הלחמניות. למעלה תחתיות לחמניה עם 2 פרוסות של דבש מולסה-בייקון מזוגג, גבינה עקף פטי, וכמויות שוות של טוסט
חסה. מכסים עם צמרות לחמניה ומגישים.