המקום של פיילי פעמיים צ'ילה בריסקט
המקום של פיילי פעמיים צ'ילה בריסקט הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר בקר, כדי 8 צ'ילי ניו מקסיקו מתון, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור חנוכה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. מתכונים דומים: בריסקט עם ריבת בצל וצ'ילה, צ'ילה ובירה בריסקט מטוגן, ו פעמיים בצל בשר בקר.
הוראות
בקערה בינונית, יוצקים 3 כוסות מים רותחים מעל צ ' ילי ניו מקסיקו ולתת לספוג עד שהתרכך, כ -30 דקות.
בינתיים, לטחון pasilla negro chiles, כוכב אניס, זרעי שומר, מלח, ו peppercorns בטחנת תבלינים או מטחנת קפה נקייה.
לשפשף בריסקט עם spice blend; להפריש.
מערבולת ספוג צ 'ילי, חומץ, צ' ילה נוזלי בבלנדר עד טהור. תניח בצד.
מחממים מחבת צלייה גדולה (לא לא דביקה) מעל חום בינוני גבוה (הגדר אותו מעל 2 מבערים במידת הצורך).
מוסיפים שמן זית, מערבולת שמן במחבת, ומוסיפים חזה בקר. לבשל חזה בקר עד שחום היטב בצד אחד, על 3 דקות. הפעל וחום על הצדדים הנותרים, התאמת חום כדי לשמור על רוחש חזה בקר אבל לא בוער.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 3 דקות. קוצצים עגבניות ומוסיפים מיץ.
מוסיפים צ ' ילה טהור מרק. מביאים לרתיחה.
מוסיפים חזה בקר, מכסים ואופים בתנור עד מזלג מכרז, 2 עד 3 שעות.
מניחים בריסקט על מגש הגשה, מכסים בנייר כסף, ולהגדיר במקום חם. מערבולת מיצי פאן בבלנדר עד חלקה. פרוס בריסקט דק ומגישים חם, עם מיצי פאן מעורבב בצד.