קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות19
מגזין

המרכיב הסודי של הוופל הבלגי הוא בירה.

המרכיב הסודי של הוופל הבלגי הוא בירה.
המרכיב הסודי של הוופל הבלגי הוא בירה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 962 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. גשו לסופר וקנו חלב, סודה לשתייה, בירה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-131 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מילוי ופל בלגי עם מתכון קונפי ברווז, וופלים בלגיים חדורים בבירה, ו תבשיל בקר ובירה בלגי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את כל החומרים יבשים בקערת ערבוב גדולה כדי להפיץ באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
להמס חמאה במחבת רוטב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים חלב ובירה וממשיכים לחמם עד שהתערובת חמה.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
להקציף תמצית וניל לביצים. לאט לאט לשפוך תערובת בירה חמה לתוך ביצים, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
הפוך באר במרכז החומרים היבשים. לאט לאט לשפוך תערובת בירה ביצה לתוך הבאר, לטאטא במרכז הבאר, בהדרגה להרחיב את קוטר השבץ שלך עד כל החומרים יבשים שולבו. המשך לערבב עד שיישארו רק גושים מעטים.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
יוצקים לתוך מחומם מראש, משומן קלות ברזל ופל (המתכון פותח לשימוש בברזל בלגי, אבל צריך לעבוד יפה בסוגים אחרים גם כן). מבשלים כדי doneness הרצוי, ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל