העוף המטוגן האהוב על דניאל בון
. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: ג'ק דניאל דבש ברביקיו כנפי עוף אפוי # SundaySupper, האהוב Buttermilk מחבת-עוף מטוגן מ ' מאסטרינג את אמנות הבישול הדרומי, ו כנפי עוף ברביקיו של ג'ק דניאל.
הוראות
המסה מקצרת לעומק של 1/2 אינץ ' במחבת כבדה גדולה ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לטאטא יחד את הדבש ואת חומץ לבן; להפריש.
לטאטא יחד את הקמח, תיבול עוף, ופלפל קאיין בקערה.
מתבלים את חתיכות העוף במלח ופלפל שחור.
רול עוף בתערובת הקמח כדי מעיל באופן שווה; לנער את עודף.
מניחים את העוף במחבת שחוממה מראש, ומבשלים עד קרום חום בהיר נוצר, כ 3 דקות לכל צד. הפוך את חתיכות העוף מעל וחום בצד השני.
להפחית את החום לנמוך. מכסים את המחבת; לבשל עד הבשר הוא כבר לא ורוד על העצם ואת המיצים לרוץ ברור, על 20 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).
הסר את הכיסוי, להגביר את החום, ולהמשיך לבשל, פונה לפי הצורך, עד העוף הוא השחי באופן שווה פריך, על 5 דקות.
יוצקים את תערובת הדבש על העוף ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, הופכים חתיכות עוף למעיל, עד הנוזל מתעבה, כ 5 דקות.