קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

העוף טיקה מסאלה הטוב ביותר

העוף טיקה מסאלה הטוב ביותר
המתכון עוף טיקה Masalan הטוב ביותר מוכן בעוד כ-5 שעות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וקמאיות אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מנה אחת מכילה 1209 קלוריות, 133 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שום, חתיכות עוף, פלפל קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו עוף טיקה מסאלה, איך לעשות עוף טיקה מסאלה, paneer tikka masala (sanjeev kapoor) , איך לעשות paneer tikka מסאלה, ו עוף טיקה מסאלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את חתיכות העוף על קרש חיתוך עם הבשר כלפי מעלה. ציון עמוק במרווחים 1 אינץ ' עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מניחים בתבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מערבבים כמון, פפריקה, כוסברה, כורכום, וקיין בקערה קטנה ומערבבים היטב. הניחו בצד 3 כפות של תערובת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שלב הנותרים 6 כפות תערובת תבלינים, 8 שיני שום, 2 כפות ג ' ינג ' ר, יוגורט, 1/2 כוס מיץ לימון, ו 1/4 כוס מלח בקערה גדולה לטאטא לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים מרינדה על כל חתיכות עוף, באמצעות ידיים כדי מעיל כל משטח. מכסה באופן רופף ומקרר. מקררים ומאפשרים להשרות לפחות 4 שעות ועד 8, מסתובבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
6
בינתיים, מחממים חמאה או ג ' י בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה עד שנמסו וקציפה תת-קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
גיגי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
מוסיפים בצל, הנותרים 4 כפות שום מגורר, הנותרים 2 כפות ג ' ינג ' ר. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד כהה ומתחיל לחרוט כתמים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
הוסף תערובת תבלין שמורה ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, כ -30 שניות.
9
מוסיפים עגבניות וחצי כוסברה, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת עם כף. מבשלים במשך 15 דקות, ולאחר מכן מחית באמצעות בלנדר יד או על ידי העברה לבלנדר שולחן בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים שמנת ומיץ לימון רבע כוס הנותרים. מתבלים לפי הטעם במלח, ואז מניחים בצד עד שמבשלים עוף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
כדי לבשל על הגריל: אור ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על מחצית מאח הפחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. לנגב מרינדה עודף את העוף במקום על הצד החם של גריל, בשר בצד כלפי מטה. גריל בלי לזוז עד חרוך היטב, 5 עד 7 דקות. עוף הפוך ומבשלים עד שהצד השני חרוך, עוד 4 עד 5 דקות. (עוף לא יהיה מבושל לחלוטין דרך-זה בסדר).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
העברה ללוח חיתוך ולאפשר לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
כדי לבשל תחת BROILER: קו מחבת broiler עם רדיד אלומיניום חובה כבדה מחממים את broiler גבוה עם המתלה להגדיר 6 אינץ ' מתחת אלמנט broiler. לנגב מרינדה עודף את העוף במקום על מחבת מרופדת בנייר כסף, בשר בצד למעלה. מטגנים עד חרוך מושחר על פני השטח, על 8 דקות (עוף לא יהיה מבושל לחלוטין דרך—זה בסדר).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
העברה ללוח חיתוך ולאפשר לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
15
הסר עוף מעצמות באמצעות סכין חדה לחתוך לחתיכות בגודל ביס גס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
16
מעביר חתיכות עוף לסיר של רוטב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עוף הוא רק מבושל דרך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
17
מפזרים עם כוסברה שנותרה, ולאחר מכן מגישים מיד עם אורז או נאן בגריל
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
נאןנאן
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Brundlmayer Kamptaler Terrassen גרונר Veltliner. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
פרחים, פירות סיד עדין, תפוח ואורן תפוח עם רמז של עשבי תיבול, תבלין ושמרים, רך בטעם הראשון, למרות החומציות התוססת שלה, אז פשוט, טרי על החיך, פירות רכים, ניואנסים מינרליים, מבנה טוב ואיזון, גוף בינוני ומינרלים עדינים בגימור הפיקנטי.לוויה מושלמת למתחילים רבים כגון פורל מעושן, בשר חזיר, ירקות קרים, טאפאס, או גבינת עיזים במרינדה טרי עם עשבי תיבול; גם טוב מאוד עם ברביקיו דגים, מזון ים, או עוף קלוי.