העוף של גרהם אליוט עם שעועית ירוקה בחמאה-מתכון ההלבשה טרגון
העוף של גרהם אליוט עם שעועית ירוקה במתכון ההלבשה לחמאה-טרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 262 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, שעועית, יוגורט יווני בחלב-מלא ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. נסו עוף בגריל עם שעועית ירוקה ורוטב חמאה, אצבעות קלויות ושעועית ירוקה עם רוטב טרגון מוקרם, ו שעועית ירוקה עם מתכון רוטב חומץ שרי Garlicky (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350° F. להכין קערה של מי קרח. בסיר בינוני של מים רותחים מומלחים, לבשל את השעועית הירוקה עד פריך במכרז, על 3 דקות.
מעבירים את השעועית לאמבט הקרח כדי להתקרר, ולאחר מכן drain.In קערה בינונית, לשלב את היוגורט, חלב חמאה, חרדל, מיץ לימון טרגון ומערבבים היטב. העונה ההלבשה עם salt.In מחבת גדולה וחסינה, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ. מתבלים את העוף במלח ופלפל, מוסיפים לצד העור המחבת ומבשלים מעל חום מתון עד לזהב ופריך, כ-8 דקות. הפעל את צד עור העוף למעלה וצלה בתנור במשך 10 עד 12 דקות, עד מבושל דרך מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה רושם 160 ° F.
מוסיפים את החמאה, הקורנית והשום למחבת ומבשלים על אש מתונה במשך 2 דקות, משפריצים את העוף כל הזמן.
מוסיפים את השעועית הירוקה לרוטב טרגון החמאה וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים את העוף עם שעועית ירוקה.נסה את מתכונים אלה עוף על מזון הרפובליקה:חלב חמאה-
עוף פלאו! זה מתכון עוף מצופה בג ' ינג ' ר שום
יוניון סקוור קפה מטוגן מתכון עוף