הפוך קדימה רוטב
הפוך מראש רוטב יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 189 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי שום, חצי חצי, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו רוטב איפור מראש, רוטב איפור מראש, ו רוטב איפור מראש (מתכונים דומים).
הוראות
מקמו מתלה בשליש התחתון של התנור וחיממו מראש את התנור ל-375F.
מניחים את הגזר, סלרי, בצל ושום בתנור הולנדי גדול ומתבלים במלח ופלפל.
אופים את הירקות, חשוף, ערבוב אותם פעם או פעמיים, עד שהם מכרז משחימים, על 1 שעה.
מעבירים את התנור ההולנדי לתנור העליון.
מוסיפים את המניה ו 3 כוסות מים חמים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את עלי המפרץ ואת עיטורי העוף והצוואר. להפחית את החום נמוך ולתת להתבשל עד הנוזל מצטמצם כ 3 כוסות, 1 עד 1 שעות.
מסננים את המניה דרך מסננת לתוך סיר בגודל בינוני, לחיצה קשה על מוצקים כדי לחלץ את כל הנוזל. זרוק את המוצקים. אם אתם מתכננים להוסיף את שאריות הפאן טורקיה, לקרר את המניה מופחתת, מכוסה, עד שאתה מוכן להמשיך.
מניחים 1 כוס של המניה המתוחה בקערה בגודל בינוני ומוסיפים את חצי וחצי וקמח.
מניחים את הסיר עם המניה הנותרת על חום גבוה ומביאים לרתיחה (ראה הערות). מערבבים בתערובת הקמח. להפחית את החום נמוך ולתת להתבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד הרוטב מתעבה ואת הטעם הגולמי של הקמח מבשל את, על 15 דקות. אם הרוטב עבה מדי, מוסיפים עוד חצי וחצי או מים. אם זה לא עבה מספיק, להוסיף 1 כף יותר קמח ולתת את הרוטב לבשל במשך 3 עד 5 דקות יותר. טעם לתיבול, הוספת מלח ו / או פלפל, לפי הצורך.
אם אתה לא מתכנן להגיש את הרוטב מיד, להעביר אותו מיכל נקי ולתת לו להתקרר. הרוטב יכול להיות בקירור, מכוסה, עד 2 ימים. לחמם מעל חום בינוני-נמוך.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;