קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות1
ציון בריאות20
מגזין

הפוך קדימה רוטב

הפוך קדימה רוטב
הפוך מראש רוטב יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 189 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי שום, חצי חצי, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו רוטב איפור מראש, רוטב איפור מראש, ו רוטב איפור מראש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקמו מתלה בשליש התחתון של התנור וחיממו מראש את התנור ל-375F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מניחים את הגזר, סלרי, בצל ושום בתנור הולנדי גדול ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
אופים את הירקות, חשוף, ערבוב אותם פעם או פעמיים, עד שהם מכרז משחימים, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
מעבירים את התנור ההולנדי לתנור העליון.
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
מוסיפים את המניה ו 3 כוסות מים חמים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
6
מוסיפים את עלי המפרץ ואת עיטורי העוף והצוואר. להפחית את החום נמוך ולתת להתבשל עד הנוזל מצטמצם כ 3 כוסות, 1 עד 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות הודוקציצות הודו
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
7
מסננים את המניה דרך מסננת לתוך סיר בגודל בינוני, לחיצה קשה על מוצקים כדי לחלץ את כל הנוזל. זרוק את המוצקים. אם אתם מתכננים להוסיף את שאריות הפאן טורקיה, לקרר את המניה מופחתת, מכוסה, עד שאתה מוכן להמשיך.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים 1 כוס של המניה המתוחה בקערה בגודל בינוני ומוסיפים את חצי וחצי וקמח.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מניחים את הסיר עם המניה הנותרת על חום גבוה ומביאים לרתיחה (ראה הערות). מערבבים בתערובת הקמח. להפחית את החום נמוך ולתת להתבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד הרוטב מתעבה ואת הטעם הגולמי של הקמח מבשל את, על 15 דקות. אם הרוטב עבה מדי, מוסיפים עוד חצי וחצי או מים. אם זה לא עבה מספיק, להוסיף 1 כף יותר קמח ולתת את הרוטב לבשל במשך 3 עד 5 דקות יותר. טעם לתיבול, הוספת מלח ו / או פלפל, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
קיצור טבעיקיצור טבעי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
11
אם אתה לא מתכנן להגיש את הרוטב מיד, להעביר אותו מיכל נקי ולתת לו להתקרר. הרוטב יכול להיות בקירור, מכוסה, עד 2 ימים. לחמם מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12
מאמר var
13
Type_27_data = {};
14
מאמר
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;