הפופקורן המפורסם של אמילי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל פופקורן המפורסם של אמילי. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 64 קלוריות. גשו לסופר וקנו פופקורן לא מצופה, שמן צמחי, שמרים תזונתיים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. . מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: המרשמלו המפורסם של אמילי, טירמיסו המפורסם של אמילי, ו "בלאדי מרי המפורסמת של אמילי".
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול או סיר מרק על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פופקורן, ומניחים את המכסה על המחבת. לנער מעיל גרעינים עם שמן. כאשר התירס מתחיל פופ, לנער את המחבת כל הזמן עד פקיעה מפסיק.
הסר מהחום, ויוצקים תירס צץ לתוך קערה גדולה.
טפטוף חמאה מומסת על התירס אם באמצעות, ומפזרים שמרים, אבקת צ ' ילי, כמון ומלח. אני אוהב לערבב קצת לפני ההגשה.