קושימומחה
מוכן ב57 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

הפסטה של אנטוניה כל מלנזנה (פסטה חצילים)

הפסטה של אנטוניה כל מלנזנה (פסטה חצילים)
פסטאן אל מלנזנה של אנטוניה (פסטה חצילים) היא מנה עיקרית שמגישה 6. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1047 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. אם יש לכם פטוצ'יני, מלח כשר, מוצרלה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 5 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 57 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 81%. ציון זה הוא מדהים. מתכונים דומים: פסטאן אל ארבה, פסטאן אל וונגולה, ו פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (פסטאן אלה נורמה).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 1/2 כוס שמן והחמאה במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל והחציל ומבשלים בעדינות על אש בינונית במשך 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהם רכים. יתכן שיהיה צורך להוסיף עוד שמן מכיוון שהחציל סופג את השמן במהירות. לקראת סוף זמן הבישול מוסיפים את שיני השום השלמות ומחצית מעלי הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
4
בינתיים מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים ומבליחים את העגבניות במשך 4 עד 5 דקות עד שהעור מתפצל והעגבניות מתרככות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוציאים את העגבניות בעזרת כף מחוררת ומניחים אותן במסננת רשת מעל קערה גדולה. שמרו את נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
כשהן קרירות מספיק לטיפול, ליבה את העגבניות וקלף את העור. בעזרת ידיים נקיות, מועכים את העגבניות, דוחפים את העיסה דרך המסננת לקערה שמתחת. בהתחלה יהיה לך נוזל מימי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את נוזל העגבניות לחציל ואז ממשיכים לדחוף את עיסת העגבניות דרך המסננת, עד שנותרו לכם רק זרעים וחתיכות עיסה קשות. לסיום מוסיפים לחצילים את שארית הנוזל העיסה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל עוד 10 דקות, עד שהוא מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
בינתיים מחזירים לרתיחה את נוזל הבישול השמור, מוסיפים מלח נוסף ומבשלים את הפטוצ ' יני לפי ההוראות שעל האריזה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מסננים היטב.
11
להגשה, כף שליש מהחציל לקערה והניח בצד. זורקים את הפסטה לתבנית המוקפצת עם יתרת החציל ומוסיפים את המוצרלה הארוזה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מניחים את התערובת בקערת הגשה גדולה ומעליהם את החציל השמור, המוצרלה הטרייה והפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייהמוצרלה טרייה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מקשטים בשאר עלי הבזיליקום ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים