קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

הפסטה של ג'סטין סמילי עם שיטאקי, אפונה וגבינת עיזים (Il Buco Alimentari e Vineria)

הפסטה של ג'סטין סמילי עם שיטאקי, אפונה וגבינת עיזים (Il Buco Alimentari e Vineria)
גשו לסופר וקנו מיץ לימון, יין, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה מחיטה מלאה עם אפוני אביב, נענע וגבינת עיזים, פסטת אביב שמנת עם פטריות שיטאקה ואפונה, ו שיטאקה & גבינת עיזים טארט כפרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, לבשל את lasagnette עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה וזורקים עם 2 כפיות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
בסיר בינוני של מים רותחים מומלחים, blanch את האפונה עד פריך במכרז, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את האפונה לצלחת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הוסף את האספרגוס לסיר ואת blanch עד שהם פריך במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מסננים את האספרגוס ומוסיפים אותם לאפונה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
מחממים את המטגן וחמאה צלחת אפייה רדודה בגודל 9 על 13 אינץ'. במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את 3 כפות שמן הזית שנותרו עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, מערבבים מדי פעם, עד להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
מוסיפים את שאלוט, טימין ואת 2 כפות חמאה ומבשלים, ערבוב, עד החמאה נמסה ואת שאלוט מתרככים, כ 3 דקות. מערבבים ביין ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
הסר מהחום; מערבבים בגבינת העז עד מומסת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
11
מקפלים את האספרגוס, אפונה, מנטה ו 1/4 כוס Parmigiano לרוטב ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12
מוסיף את הפסטה ואת מי הבישול השמורים וזורק עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
13
מעבירים את הפסטה לתבנית האפייה המוכנה ומפזרים את 1/4 כוס הפרמז ' ן הנותרת. לטגן את lasagnette 6 סנטימטרים מהחום עד מוזהב קל מבעבע, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
14
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
15
זיווג יין: מינרלי איטלקי לבן: 2011 Palazzone Orvieto
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)