הפסטה של דוד טאניס עם דיונון ושעועית לבנה
הפסטה של דיוויד טאניס עם דיונון ושעועית לבנה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 896 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 58 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם ספגטי, דיונון, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו עוגת התרד של דוד טאניס, סלט פארו עם דיונון, שעועית לבנה ושעועית ירוקה, ו שעועית לבנה עם דיונון, ארוגולה ועגבניות שרי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מסננים, שומרים קצת מי בישול פסטה.
כאשר הפסטה היא על בישול חצי גמור, שמן חום במחבת נירוסטה 12 אינץ ' על חום גבוה עד עישון. בזהירות להוסיף דיונון. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל ומבשלים במשך 30 שניות, ואז מוסיפים את השום, פתיתי פלפל אדום, ומרג ' ורם ומערבבים היטב. מבשלים עד דיונון הוא רק מבושל דרך אבל לא גומי ו ארומטיקה הם ריחני, 30 שניות עד 1 דקה.
הוסף שעועית לבנה ולהסיר מחום.
מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת וזורקים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח, מוסיפים את מיץ הלימון, ומוסיפים כמה מי בישול פסטה לפי הצורך כדי להרטיב את המנה.