קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

הפרוזן יוגורט הקל ביותר עם מערבולת אוכמניות

הפרוזן יוגורט הקל ביותר עם מערבולת אוכמניות
הפרוזן יוגורט הקל ביותר עם מערבולת אוכמניות נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי שעועית וניל, סוכר מגורען, יוגורט יווני עם חלב מלא ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: גלידת יוגורט מערבולת אוכמניות, פרוזן יוגורט מערבולת תות, ו עוגת יוגורט קפוא מערבולת פטל.

הוראות

1
מניחים את האוכמניות, תרמיל וניל, ו 1/2 כוס הסוכר בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מתמוסס ואת פירות יער להתחיל להפריש המיצים שלהם, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר את המחבת מהחום, ואז לרסק את פירות יער בעדינות עם מחית תפוחי אדמה, שמירה על חלק מהם ללא פגע.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים את התערובת לקערה בינונית חסינת חום, כיסוי, ומניחים במקרר עד מקורר לחלוטין, כ 2 שעות.בינתיים, לטאטא את זרעי וניל שמורות, הנותרים 3/4 כוס סוכר, ושני יוגורטים יחד בקערה בינונית. מכסים ומקררים עד תערובת ברי מוכן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הסר ולהשליך את תרמיל וניל מתערובת ברי. מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה בינונית. להזמין את המיצים לשימוש אחר (או לטפטף על פרוזן יוגורט בעת ההגשה). הניחו בצד את הגרגרים המתוחים.להקפיא את תערובת היוגורט במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.בעוד היוגורט הוא עדיין בבסיס הקפוא של מכונת הגלידה, לקפל את פירות יער מתוחים עם מרית גומי, להיזהר לא overmix.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מגישים מיד יוגורט רך, או להעביר מיכל אטום להקפיא עד מוצק. (אפשר לפרוזן יוגורט לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני ההגשה אם קפוא מוצק.) כף לתוך מנה קטנה העליון עם אוכמניות טריות ומיצי אוכמניות שמורות, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
מים נוספיםמים נוספים
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות