קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות72
מגזין

הפרויקט: אטריות אייס somen עם עוף וירקות עם רוטב שומשום ג'ינג'ר חריף

הפרויקט: אטריות אייס somen עם עוף וירקות עם רוטב שומשום ג'ינג'ר חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל את הפרויקט: אטריות סומן אייס עם עוף וירקות עם רוטב שומשום ג'ינג'ר חריף. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 104 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 1469 קלוריות. גשו לסופר וקנו מים, מלפפונים, תזרקי את העוף, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: אטריות קר וחציל מטוגן ברוטב טבילת סויה-מירין, אטריות Somen w / רוטב סויה-ג'ינג'ר מתוק-ספר בישול אטריות של טקאשי, ו מתכון יפני Somen אטריות עם רוטב סויה-ג'ינג'ר מתוק.

הוראות

1
לשבור את הביצים לתוך קערה קטנה ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני גבוה ומוסיפים 1 כפית שמן. להפחית את החום נמוך בעדינות להוסיף מחצית הביצה למחבת, הטיית המחבת כדי ליצור קרפ גדול, דק. לבשל במהירות ובעדינות, להיזהר לא לשרוף (זה צריך להיות צהוב לחלוטין) אבל בישול עד הביצה מוגדר מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
הסר את קרפ ללוח חיתוך כדי להתקרר מעט. חזור עם שאר השמן והביצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
כאשר קרפ הראשון הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, חצוי זה לעשות שני ירחים. לקצץ את הקצוות כדי ליצור כל חצי לתוך מלבן על 3 אינץ ' רחב.
5
חותכים כל מלבן לרוחב לתוך גפרורים אחד שמינית אינץ רחב. הניחו את הביצה הפרוסה בצד וחזרו עם הקרפ הנותר. מכסים ומקררים עד הצורך. הביצה יכולה להיות מוכנה ומקוררת כמה שעות מראש.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מבשלים את הסומן: מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים את האטריות, מתפשטים בנפרד כך שהם לא נשארים יחד בזמן הבישול. כאשר המים חוזרים לרתיחה, מוסיפים מים ברז חצי כוס. מבשלים את האטריות עד שהם אל דנטה, כ 3 דקות זמן הבישול הכולל. מיד להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מסננים את האטריות ומקררים אותן בקערה גדולה של מים מתחת למי ברז זורמים. בעדינות לסובב את האטריות במים זורמים עד המים זורמים ברור.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
לנקז את האטריות שוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
מניחים את האטריות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
10
מוסיפים את הקרח ומספיק מים כדי לכסות בעיקר את האטריות. צנן את האטריות לפחות 3 עד 5 דקות לפני ההגשה. האטריות יתייבשו די מהר אחרי שהם יוסרו מהמים אז לנסות לשמור את האטריות במים עד ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
11
כאשר מוכן לשרת, להסיר את האטריות ממי הקרח ולמתוח קלות. תכיני מצע של אטריות על מגש מלבני. מסדרים את העוף, מלפפון, גזר, פלפל ירוק ואת מקלות הביצה סביב האטריות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
מקשטים עם עירית, נבטים צנון דייקון, עלי שיסו (אחד מהם או כולם) וזרעי שומשום קלויים.
מרכיבים שתצטרך
נבטי צנוןנבטי צנון
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
Shiso משאירShiso משאיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
צנון דייקוןצנון דייקון
13
תן לכל אדם לעזור לעצמם את האטריות. אתה יכול להשתמש מנות קטנות. לזרוק את האטריות, עוף וירקות יחד ומגישים מנות בודדות. תעביר את רוטב שומשום הג ' ינג ' ר. אתה צריך רק שתיים או שלוש כפיות לתבל כל מנה.כל מנה: 354 קלוריות; 24 גרם חלבון; 43 גרם פחמימות; 4 גרם סיבים; 8 גרם שומן; 2 גרם שומן רווי; 112 מ " ג. כולסטרול; 1,055 מ " ג. נתרן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

מרכיבים

2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ירקות או שמן קנולה, מחולקירקות או שמן קנולה, מחולק1כף. חומץ ביין אדוםגזר, קלופים וחותכים לתוך גפרורים 1/8 אינץ רחב בערך 3 אינץ ' ארוךגזר, קלופים וחותכים לתוך גפרורים 1/8 אינץ רחב בערך 3 אינץ ' ארוך1לזרוק את העוף עם סאקה, בצל וג'ינג'ר בקערה רדודה, חסין חום מספיק גדול כדי להחזיק את העוףלזרוק את העוף עם סאקה, בצל וג'ינג'ר בקערה רדודה, חסין חום מספיק גדול כדי להחזיק את העוף2smalls(או 1 גדול) חזה עוף, על 1 קילו סך הכל(או 1 גדול) חזה עוף, על 1 קילו סך הכל41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר4. לגרוס את העוף לחתיכות גפרורים כ -3 סנטימטרים. מניחים את העוף בקערה בינונית וזורקים עם שמן שומשום. מקררים את העוף, מכוסה, עד מוכן לשימוש4. לגרוס את העוף לחתיכות גפרורים כ -3 סנטימטרים. מניחים את העוף בקערה בינונית וזורקים עם שמן שומשום. מקררים את העוף, מכוסה, עד מוכן לשימוש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבורה עירית, קצוץ (על או 3 בצל ירוק, חצייה פרוסה דק (חלקים לבנים וירוקים)חבורה עירית, קצוץ (על או 3 בצל ירוק, חצייה פרוסה דק (חלקים לבנים וירוקים)6קצת קישואים קצוציםעוף מאודהעוף מאודה2מלפפונים (יפנית או פרסית), קלופים וחותכים גפרורים 1/8 אינץ 'רחב על 3 אינץ' ארוךמלפפונים (יפנית או פרסית), קלופים וחותכים גפרורים 1/8 אינץ 'רחב על 3 אינץ' ארוך1חבורה קטנהדייקון (צנון) נבטים, גזוז כדי להסיר שורשים, אופציונלי כמו לקשטדייקון (צנון) נבטים, גזוז כדי להסיר שורשים, אופציונלי כמו לקשט1קטן1. לשבור את הביצים לתוך קערה קטנה ומערבבים יחד1. לשבור את הביצים לתוך קערה קטנה ומערבבים יחד2(חלקית &)(חלקית &)1גבינת פרמזן מגוררתקלופים דק פרוס זנגביל (מתוך 1 אינץ ' חתיכת)קלופים דק פרוס זנגביל (מתוך 1 אינץ ' חתיכת)2מיץ ג'ינג'ר טרי (juiced מן הסורג של 1 זנגביל ידית קטנה)מיץ ג'ינג'ר טרי (juiced מן הסורג של 1 זנגביל ידית קטנה)1כף. חומץ ביין אדוםפלפל ירוק, לחתוך לגפרורים 1/8 אינץ רחב בערך 3 אינץ ' ארוךפלפל ירוק, לחתוך לגפרורים 1/8 אינץ רחב בערך 3 אינץ ' ארוך354כל מנה: קלוריות; 24 גרם חלבון; 43 גרם פחמימות; 4 גרם סיבים; 8 גרם שומן; 2 גרם שומן רווי; 112 מ כל מנה: קלוריות; 24 גרם חלבון; 43 גרם פחמימות; 4 גרם סיבים; 8 גרם שומן; 2 גרם שומן רווי; 112 מ " ג. כולסטרול; 1,055 מ " ג. נתרן1בצל ירוק, חלק לבן לחתוך לרוחב לפרוסות 1/8 אינץ ' (ירוק קצה שורש מושלך)בצל ירוק, חלק לבן לחתוך לרוחב לפרוסות 1/8 אינץ ' (ירוק קצה שורש מושלך)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרגומי מציל חייםגומי מציל חיים6קצת קישואים קצוציםאטריות והרכבהאטריות והרכבה300פלפל האבנרוbunches אטריות somen מיובשותbunches אטריות somen מיובשות2קרום: פירורי קרקר גרהם1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים2קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני2קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני6קצת קישואים קצוציםרוטב שומשום ג'ינג'ר חריףרוטב שומשום ג'ינג'ר חריף1אוראו ממולאים כפוליםקורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן1אוראו ממולאים כפוליםשמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי2קרום: פירורי קרקר גרהםממרח שומשום (אטארי גומה או נרי גומה) או טחינהממרח שומשום (אטארי גומה או נרי גומה) או טחינה1אוראו ממולאים כפוליםזרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים6כדי 8 עלים shiso, פרוס דק, אופציונלי כמו לקשטכדי 8 עלים shiso, פרוס דק, אופציונלי כמו לקשט3לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2קרום: פירורי קרקר גרהם3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים5larges5. מסננים את האטריות ומקררים אותן בקערה גדולה של מים מתחת למי ברז זורמים. בעדינות לסובב את האטריות במים זורמים עד המים זורמים ברור. מסננים את האטריות שוב5. מסננים את האטריות ומקררים אותן בקערה גדולה של מים מתחת למי ברז זורמים. בעדינות לסובב את האטריות במים זורמים עד המים זורמים ברור. מסננים את האטריות שוב1אוראו ממולאים כפוליםטובנג'אן (הדבק מיסו חם סיני) או 1/2 כפית לה יו (שמן צ' ילה הסיני) או לפי הטעם, אופציונליטובנג'אן (הדבק מיסו חם סיני) או 1/2 כפית לה יו (שמן צ' ילה הסיני) או לפי הטעם, אופציונלי1זמן כולל: שעה, 45 דקות, בתוספת זמן מצמרר עבור העוףזמן כולל: שעה, 45 דקות, בתוספת זמן מצמרר עבור העוף