הפרויקט: אטריות אייס somen עם עוף וירקות עם רוטב שומשום ג'ינג'ר חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל את הפרויקט: אטריות סומן אייס עם עוף וירקות עם רוטב שומשום ג'ינג'ר חריף. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 104 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 1469 קלוריות. גשו לסופר וקנו מים, מלפפונים, תזרקי את העוף, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: אטריות קר וחציל מטוגן ברוטב טבילת סויה-מירין, אטריות Somen w / רוטב סויה-ג'ינג'ר מתוק-ספר בישול אטריות של טקאשי, ו מתכון יפני Somen אטריות עם רוטב סויה-ג'ינג'ר מתוק.
הוראות
1
לשבור את הביצים לתוך קערה קטנה ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
2
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני גבוה ומוסיפים 1 כפית שמן. להפחית את החום נמוך בעדינות להוסיף מחצית הביצה למחבת, הטיית המחבת כדי ליצור קרפ גדול, דק. לבשל במהירות ובעדינות, להיזהר לא לשרוף (זה צריך להיות צהוב לחלוטין) אבל בישול עד הביצה מוגדר מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
הסר את קרפ ללוח חיתוך כדי להתקרר מעט. חזור עם שאר השמן והביצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
כאשר קרפ הראשון הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, חצוי זה לעשות שני ירחים. לקצץ את הקצוות כדי ליצור כל חצי לתוך מלבן על 3 אינץ ' רחב.
5
חותכים כל מלבן לרוחב לתוך גפרורים אחד שמינית אינץ רחב. הניחו את הביצה הפרוסה בצד וחזרו עם הקרפ הנותר. מכסים ומקררים עד הצורך. הביצה יכולה להיות מוכנה ומקוררת כמה שעות מראש.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מבשלים את הסומן: מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים את האטריות, מתפשטים בנפרד כך שהם לא נשארים יחד בזמן הבישול. כאשר המים חוזרים לרתיחה, מוסיפים מים ברז חצי כוס. מבשלים את האטריות עד שהם אל דנטה, כ 3 דקות זמן הבישול הכולל. מיד להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מסננים את האטריות ומקררים אותן בקערה גדולה של מים מתחת למי ברז זורמים. בעדינות לסובב את האטריות במים זורמים עד המים זורמים ברור.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
8
לנקז את האטריות שוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
9
מניחים את האטריות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
10
מוסיפים את הקרח ומספיק מים כדי לכסות בעיקר את האטריות. צנן את האטריות לפחות 3 עד 5 דקות לפני ההגשה. האטריות יתייבשו די מהר אחרי שהם יוסרו מהמים אז לנסות לשמור את האטריות במים עד ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
3 כוסות צוף אגסים
התזה של ורמוט
11
כאשר מוכן לשרת, להסיר את האטריות ממי הקרח ולמתוח קלות. תכיני מצע של אטריות על מגש מלבני. מסדרים את העוף, מלפפון, גזר, פלפל ירוק ואת מקלות הביצה סביב האטריות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3 כוסות צוף אגסים
ענפי שמיר שנקטפו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
מקשטים עם עירית, נבטים צנון דייקון, עלי שיסו (אחד מהם או כולם) וזרעי שומשום קלויים.
מרכיבים שתצטרך
נבטי צנון
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
Shiso משאיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
צנון דייקון
13
תן לכל אדם לעזור לעצמם את האטריות. אתה יכול להשתמש מנות קטנות. לזרוק את האטריות, עוף וירקות יחד ומגישים מנות בודדות. תעביר את רוטב שומשום הג ' ינג ' ר. אתה צריך רק שתיים או שלוש כפיות לתבל כל מנה.כל מנה: 354 קלוריות; 24 גרם חלבון; 43 גרם פחמימות; 4 גרם סיבים; 8 גרם שומן; 2 גרם שומן רווי; 112 מ " ג. כולסטרול; 1,055 מ " ג. נתרן.