קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות72
מגזין

הפרויקט: אטריות אייס somen עם עוף וירקות עם רוטב שומשום ג'ינג'ר חריף

הפרויקט: אטריות אייס somen עם עוף וירקות עם רוטב שומשום ג'ינג'ר חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל את הפרויקט: אטריות סומן אייס עם עוף וירקות עם רוטב שומשום ג'ינג'ר חריף. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 104 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 1469 קלוריות. גשו לסופר וקנו מים, מלפפונים, תזרקי את העוף, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: אטריות קר וחציל מטוגן ברוטב טבילת סויה-מירין, אטריות Somen w / רוטב סויה-ג'ינג'ר מתוק-ספר בישול אטריות של טקאשי, ו מתכון יפני Somen אטריות עם רוטב סויה-ג'ינג'ר מתוק.

הוראות

1
לשבור את הביצים לתוך קערה קטנה ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני גבוה ומוסיפים 1 כפית שמן. להפחית את החום נמוך בעדינות להוסיף מחצית הביצה למחבת, הטיית המחבת כדי ליצור קרפ גדול, דק. לבשל במהירות ובעדינות, להיזהר לא לשרוף (זה צריך להיות צהוב לחלוטין) אבל בישול עד הביצה מוגדר מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר את קרפ ללוח חיתוך כדי להתקרר מעט. חזור עם שאר השמן והביצה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
כאשר קרפ הראשון הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, חצוי זה לעשות שני ירחים. לקצץ את הקצוות כדי ליצור כל חצי לתוך מלבן על 3 אינץ ' רחב.
5
חותכים כל מלבן לרוחב לתוך גפרורים אחד שמינית אינץ רחב. הניחו את הביצה הפרוסה בצד וחזרו עם הקרפ הנותר. מכסים ומקררים עד הצורך. הביצה יכולה להיות מוכנה ומקוררת כמה שעות מראש.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
מבשלים את הסומן: מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים את האטריות, מתפשטים בנפרד כך שהם לא נשארים יחד בזמן הבישול. כאשר המים חוזרים לרתיחה, מוסיפים מים ברז חצי כוס. מבשלים את האטריות עד שהם אל דנטה, כ 3 דקות זמן הבישול הכולל. מיד להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מסננים את האטריות ומקררים אותן בקערה גדולה של מים מתחת למי ברז זורמים. בעדינות לסובב את האטריות במים זורמים עד המים זורמים ברור.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
לנקז את האטריות שוב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
מניחים את האטריות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיפים את הקרח ומספיק מים כדי לכסות בעיקר את האטריות. צנן את האטריות לפחות 3 עד 5 דקות לפני ההגשה. האטריות יתייבשו די מהר אחרי שהם יוסרו מהמים אז לנסות לשמור את האטריות במים עד ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
11
כאשר מוכן לשרת, להסיר את האטריות ממי הקרח ולמתוח קלות. תכיני מצע של אטריות על מגש מלבני. מסדרים את העוף, מלפפון, גזר, פלפל ירוק ואת מקלות הביצה סביב האטריות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
12
מקשטים עם עירית, נבטים צנון דייקון, עלי שיסו (אחד מהם או כולם) וזרעי שומשום קלויים.
מרכיבים שתצטרך
נבטי צנוןנבטי צנון
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
Shiso משאירShiso משאיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
צנון דייקוןצנון דייקון
13
תן לכל אדם לעזור לעצמם את האטריות. אתה יכול להשתמש מנות קטנות. לזרוק את האטריות, עוף וירקות יחד ומגישים מנות בודדות. תעביר את רוטב שומשום הג ' ינג ' ר. אתה צריך רק שתיים או שלוש כפיות לתבל כל מנה.כל מנה: 354 קלוריות; 24 גרם חלבון; 43 גרם פחמימות; 4 גרם סיבים; 8 גרם שומן; 2 גרם שומן רווי; 112 מ " ג. כולסטרול; 1,055 מ " ג. נתרן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברירקות או שמן קנולה, מחולקירקות או שמן קנולה, מחולק1כף. חומץ ביין אדוםגזר, קלופים וחותכים לתוך גפרורים 1/8 אינץ רחב בערך 3 אינץ ' ארוךגזר, קלופים וחותכים לתוך גפרורים 1/8 אינץ רחב בערך 3 אינץ ' ארוך1לזרוק את העוף עם סאקה, בצל וג'ינג'ר בקערה רדודה, חסין חום מספיק גדול כדי להחזיק את העוףלזרוק את העוף עם סאקה, בצל וג'ינג'ר בקערה רדודה, חסין חום מספיק גדול כדי להחזיק את העוף2smalls(או 1 גדול) חזה עוף, על 1 קילו סך הכל(או 1 גדול) חזה עוף, על 1 קילו סך הכל41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר4. לגרוס את העוף לחתיכות גפרורים כ -3 סנטימטרים. מניחים את העוף בקערה בינונית וזורקים עם שמן שומשום. מקררים את העוף, מכוסה, עד מוכן לשימוש4. לגרוס את העוף לחתיכות גפרורים כ -3 סנטימטרים. מניחים את העוף בקערה בינונית וזורקים עם שמן שומשום. מקררים את העוף, מכוסה, עד מוכן לשימוש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבורה עירית, קצוץ (על או 3 בצל ירוק, חצייה פרוסה דק (חלקים לבנים וירוקים)חבורה עירית, קצוץ (על או 3 בצל ירוק, חצייה פרוסה דק (חלקים לבנים וירוקים)6שרימפס וורידיםעוף מאודהעוף מאודה2מלפפונים (יפנית או פרסית), קלופים וחותכים גפרורים 1/8 אינץ 'רחב על 3 אינץ' ארוךמלפפונים (יפנית או פרסית), קלופים וחותכים גפרורים 1/8 אינץ 'רחב על 3 אינץ' ארוך1חבורה קטנהדייקון (צנון) נבטים, גזוז כדי להסיר שורשים, אופציונלי כמו לקשטדייקון (צנון) נבטים, גזוז כדי להסיר שורשים, אופציונלי כמו לקשט1קטן1. לשבור את הביצים לתוך קערה קטנה ומערבבים יחד1. לשבור את הביצים לתוך קערה קטנה ומערבבים יחד2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)12 כפיות אבקת שוםקלופים דק פרוס זנגביל (מתוך 1 אינץ ' חתיכת)קלופים דק פרוס זנגביל (מתוך 1 אינץ ' חתיכת)2מיץ ג'ינג'ר טרי (juiced מן הסורג של 1 זנגביל ידית קטנה)מיץ ג'ינג'ר טרי (juiced מן הסורג של 1 זנגביל ידית קטנה)1כף. חומץ ביין אדוםפלפל ירוק, לחתוך לגפרורים 1/8 אינץ רחב בערך 3 אינץ ' ארוךפלפל ירוק, לחתוך לגפרורים 1/8 אינץ רחב בערך 3 אינץ ' ארוך354כל מנה: קלוריות; 24 גרם חלבון; 43 גרם פחמימות; 4 גרם סיבים; 8 גרם שומן; 2 גרם שומן רווי; 112 מ כל מנה: קלוריות; 24 גרם חלבון; 43 גרם פחמימות; 4 גרם סיבים; 8 גרם שומן; 2 גרם שומן רווי; 112 מ " ג. כולסטרול; 1,055 מ " ג. נתרן1בצל ירוק, חלק לבן לחתוך לרוחב לפרוסות 1/8 אינץ ' (ירוק קצה שורש מושלך)בצל ירוק, חלק לבן לחתוך לרוחב לפרוסות 1/8 אינץ ' (ירוק קצה שורש מושלך)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרגומי מציל חייםגומי מציל חיים6שרימפס וורידיםאטריות והרכבהאטריות והרכבה300דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.bunches אטריות somen מיובשותbunches אטריות somen מיובשות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני6שרימפס וורידיםרוטב שומשום ג'ינג'ר חריףרוטב שומשום ג'ינג'ר חריף1אוראו ממולאים כפוליםקורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן1אוראו ממולאים כפוליםשמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ממרח שומשום (אטארי גומה או נרי גומה) או טחינהממרח שומשום (אטארי גומה או נרי גומה) או טחינה1אוראו ממולאים כפוליםזרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים6כדי 8 עלים shiso, פרוס דק, אופציונלי כמו לקשטכדי 8 עלים shiso, פרוס דק, אופציונלי כמו לקשט3חתיכות טופי הית' בר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #45larges5. מסננים את האטריות ומקררים אותן בקערה גדולה של מים מתחת למי ברז זורמים. בעדינות לסובב את האטריות במים זורמים עד המים זורמים ברור. מסננים את האטריות שוב5. מסננים את האטריות ומקררים אותן בקערה גדולה של מים מתחת למי ברז זורמים. בעדינות לסובב את האטריות במים זורמים עד המים זורמים ברור. מסננים את האטריות שוב1אוראו ממולאים כפוליםטובנג'אן (הדבק מיסו חם סיני) או 1/2 כפית לה יו (שמן צ' ילה הסיני) או לפי הטעם, אופציונליטובנג'אן (הדבק מיסו חם סיני) או 1/2 כפית לה יו (שמן צ' ילה הסיני) או לפי הטעם, אופציונלי1זמן כולל: שעה, 45 דקות, בתוספת זמן מצמרר עבור העוףזמן כולל: שעה, 45 דקות, בתוספת זמן מצמרר עבור העוף