הצ'יפס המתובל של נילי
הצ'יפס המתובל של נילי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי אנצ' ו, בטטות, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו צ'יפס בטטה חריף, צ'יפס בטטה חריף ומטבל כוסברה, ו כריך כרובית קלוי עם צ'יפס בטטה חריף ורוטב אבוקדו כוסברה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר טיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן כדי להגיע באמצע הדרך במעלה צדי הסיר, ל-350 מעלות F.
בקערה קטנה, מערבבים יחד מלח, אבקת צ ' ילי, פפריקה מעושנת, אבקת שום ופלפל שחור.
באמצעות מנדולינה או סכין חדה, לחתוך דק את תפוחי האדמה המתוקים לתוך סיבובים עבים 1/8 אינץ'.
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים הפרוסים לשמן החם ומטגנים, בקבוצות, עד חום פריך וזהוב, כ -3 דקות.
הסר למגש גיליון מצופה מגבת נייר ומפזרים מיד עם תערובת תיבול.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.