קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות6
מגזין

הקרם המאפה האהוב עליי

הקרם המאפה האהוב עליי
המאפה האהוב עליי נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 740 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. 36 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. לכו לחנות וקנו אופציונלי-של שמנת, קורנפלור, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל, וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, ו קנולי קרם מלא Choux מאפה (פחזניות שמנת) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר כבד 3 ליטר, לשלב את החלב ו 1/4 כוס סוכר. מביאים לרתיחה עדינה על חום בינוני.בינתיים, לטאטא את החלמונים ביצה, ביצה, קורנפלור ונשאר 1/3 כוס הסוכר יחד בקערת ערבוב עד עבה וצהוב.בהדרגה, לטאטא את תערובת חלב חם לתוך חלמונים ביצה. לאחר שהוא כל הוסיף, יוצקים את התערובת בחזרה לסיר עם הסיר להגדיר מעל חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
תערובת להקציף על חום נמוך בינוני עד שהוא עבה כמו פודינג ומתחיל לרתוח (עבה, בועות gloppy יופיע. אם התערובת שלך לא להתעבות בתוך 5 דקות, להעלות את החום קצת. תנורים שונים וגז לעומת חום עשויים להשפיע על הקצב שבו הקרם שלך מתעבה).מניחים מסננת על קערה נקייה ושופכים את הפודינג דרך המסננת לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החמאה והוניל לפודינג החם ומערבבים היטב.שים מעגל נייר קלף על התערובת כדי לשמור על העור מפני היווצרות ולתת מגניב בטמפרטורת החדר במשך כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
העבר למקרר.אם אתה רוצה להבהיר את המרקם או לעשות את זה פחות מתוק, שוט 1/2 כוס 1 כוס של קצפת לקפל אותו לתוך קרם מקורר. אם תוסיף את תוספת הקצפת, ייתכן שתרצה גם להוסיף תמצית וניל נוספת.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)