קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הרמת כוסית בלוגה עדשים

הרמת כוסית בלוגה עדשים
טוסטים Beluga Lentil הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, קורנית sprig, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט בלוגה עדשים, Beluga Lentil Crostini מתכון, ו קוויאר בלוגה עדשים על בליני.

הוראות

1
להביא הראשון 4 מרכיבים לרתיחה בסיר גדול. להפחית את החום לרתיחה, לכסות, לבשל 20 עד 30 דקות או עד במכרז, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסננים ומעבירים עדשים לקערה. מגניב לטמפרטורת החדר, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא יחד 2 כפות חומץ, מיץ לימון, 1 כפית מלח כשר, ופלפל בקערה קטנה. בהדרגה לטאטא בשמנים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים מעל עדשים מקורר, להתאים תיבול, ולהניח בצד. מכסים בניילון נצמד, ומקררים עד הצורך, עד 1 יום מראש.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עדשיםעדשים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים בצל ונותר 1 כפית מלח כשר, ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, 45 עד 50 דקות או עד רך וקרמל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
העברה לקערה, ו deglaze המחבת עם הנותרים 2 כפות חומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים חומץ חם לתוך קערה עם בצל; להוסיף קרם דה קסיס, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
תן לתערובת להתקרר 10 דקות, לכסות בניילון נצמד, וצינה עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
להחזיר עדשים בצל מקורמל לטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה. מסדרים קרקרים על צלחת עם קערה של בצל מקורמל וקערה של עדשים.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
לכריכהלכריכה
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
בואו האורחים להפיץ קרקרים עם 1/4 כפית קרם frache כל אחד, העליון עם כפית כל עדשים ובצל קרמל.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
לכריכהלכריכה
עדשיםעדשים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים