קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

וויסקי שיפון חדור

וויסקי שיפון חדור
ויסקי שיפון חדור עשוי להיות מה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 195 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אגסים, פולי וניל, וויסקי שיפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו Cupcakes סיידר קשה עם תפוחים קרמל ויסקי & חמאה ויסקי (+יום הולדת בלוג!) (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1 כוס סוכר ו 1/2 כוס מים רותחים בכוס מדידה כוס 2 כוס, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
2
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
שלב מרווה ואגסים בכוס 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית. גרדו זרעים מפולי וניל; הוסיפו זרעים לתערובת אגס. קוצצים שעועית; מוסיפים לתערובת אגס.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
שעועיתשעועית
אגסאגס
זרעיםזרעים
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
הוסף 3 כפות סירופ סוכר לתערובת אגס (שמור נשאר סירופ סוכר לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוטסירופ פשוט
אגסאגס
5
אופים תערובת אגס ב 300 במשך 20 דקות או עד אגסים משחימים תערובת הוא ריחני.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מערבבים תערובת אגס חם וויסקי בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
יוצקים תערובת לתוך מיכל עם מכסה; כיסוי ולאחסן במקום קריר, חשוך במשך 1 שבוע, רועד מדי פעם. מסננים החוצה מוצקים כאשר מוכן לשימוש.