וופלים זנגביל עם רוטב שוקולד חם
וופלים זנגביל עם רוטב שוקולד חם יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לך סודה לשתיה, קמח, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו וופלים ללא גלוטן זנגביל עם רוטב אגס, וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד, ו רוטב פאדג'חם (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, מולסה חום וחמאה 1/2 כוס עד כמעט רותחים.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט. מערבבים סודה לשתיה, חלב וביצה.
בקערה גדולה, לנפות יחד קמח, זנגביל, קינמון ומלח. הפוך באר במרכז ויוצקים בתערובת המולסה.
ספריי וופל שחומם מראש עם ספריי בישול שאינו מקל.
יוצקים לערבב על ברזל ופל חם. מבשלים עד חום זהוב.
מגישים חם עם רוטב שוקולד.
כדי להפוך את רוטב שוקולד: בסיר, לשלב מים, 1 כוס סוכר, קורנפלור, אבקת קקאו 1 כפית מלח. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה לרתיחה.
הסר מהחום ולהוסיף וניל 2 כפות חמאה; מערבבים עד חלקה.