קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

וופלים שמרים

וופלים שמרים
הוופלים השמרים הם צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 83 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, חלב, סירופ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: דלעת נוטלה דונאטס (מהסוג השמרני!), וופל בלגי מלא-ללא גלוטן וופלים טבעוניים aka Wowwy, ו וופלים BBB.

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את החלב, 1/2 כוס חמאה מומסת, קמח, שמרים, ביצים, אגבה ומלח לטאטא עד חלקה. מכסים בניילון נצמד ומניחים לעמוד עד שהבלילה תפוחה מאוד, בערך 2 שעות בטמפרטורת החדר (או מכניסים למקרר בין לילה).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים התנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מחממים מגהץ ואפלים ומברישים אותו בחמאה מומסת. מערבבים בעדינות את הבלילה כדי להוציא את האוויר. עבור כל אצווה, למלא את ברזל ופל על שני שלישים מלאים (הבלילה תתפשט ועולה); לצחצח את ופל עם חמאה מומסת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
4
מבשלים את הוופלים עד זהוב ופריך.
5
מעבירים מיד את הוופלים מהברזל לצלחות, או מחממים אותם בתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגישים את הוופלים עם סירופ, פירות טריים וחמאה רכה.
מרכיבים שתצטרך
פירות טרייםפירות טריים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר