ויסקי חמוץ ברד
ויסקי חמוץ ברד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 1082 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 378 אוהדים. אם יש לכם גרידת לימון, מיץ לימון מ 8 עד 10 לימונים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו ויסקי מתובל חמוץ – תערובת תוצרת בית חמוץ, ויסקי חמוץ, ו ויסקי חם חמוץ (מתכונים דומים).
הוראות
עבור בסיס ברד: בקערה גדולה להקציף יחד מיץ לימון, מים, סירופ תירס, ויסקי, גרידת לימון, ומלח עד משולב היטב.
העברה למקפיא וצינה עד קר מאוד, על 1 1/2 שעות.
להעביר בסיס צונן לתוך יצרנית גלידה נטישה עד הבסיס נראה כמו סורבה רכה ללא איגום נוזלי גלוי בחלק העליון. כף לחצה על הבסיס צריך להשאיר כניסה ברורה לאחר הסרת.
העברת בסיס churned למכולה אטומה וצינה במקפיא עד מוכן לשרת.
עבור סירופ יין אדום: בסיר קטן, לטאטא יחד יין וסוכר על חום גבוה. ברגע שכל הסוכר מומס, בואו להרתיח יין עד שהוא מפחית בנפח בחצי, בועות מתחילות לערום אחד על השני, והסירופ קורא 222°f על מדחום ממתקים.
העברה למיכל קטן וצינה במקרר עד מוכן לשרת.
כדי להרכיב: כף 1 עד 2 כפות של סירופ יין בתחתית כל קערה או כוס. סקופ על 1/2 כוס בסיס slushie לתוך קערת עבודה קטנה, ולאחר מכן מערבבים ויסקי נוסף לטעמו של כל אדם. בסיס ברד יישאר מוצק למחצה גם עם כמות נדיבה של אלכוהול הוסיף.
מגישים עם כפית או קש עבה.אתה יכול גם לערבב כל ברד ישירות בקערה או זכוכית שלה ולאחר מכן העליון עם סירופ, אבל המצגת לא ייראה די מסודר.