ולימון וואפלים אגוז
ולימון וואפלים אגוז הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. אם יש לכם מלח, ביצים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: קינמון אגוז תאנה וואפלים, בננה אגוז וואפלים, ו בננה אגוז וואפלים.
הוראות
ציוד מיוחד: מכשיר להכנת ואפלים
מחממים התנור ל 225 מעלות F.
בקערה גדולה לנפות לשלב את הקמח, אבקת אפייה, 2 כפות של סוכר ומלח. בקערה קטנה להקציף את חלמונים ביצה עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף את החלב, שמן צמחי, תמצית לימון, וגרידת לימון. הפוך באר במרכז החומרים היבשים.
יוצקים את החומרים הנוזליים ומערבבים בעדינות את הבלילה, עם כף עץ, עד רק בשילוב. תיזהר לא לערבב יותר מדי. אתה יכול להשתמש מקצף יד או מערבל לעמוד על מהירות נמוכה, אם תרצה.
בקערה נקייה מאוד, לטאטא את החלבונים ביצה עד קצף.
מוסיפים את הסוכר שנותר ומכים עד פסגות רכות טופס. בעדינות לקפל את הלבנים לתוך הבלילה.
יוצקים על 1/4 כוס כדי 1/2 גביע הבלילה לתוך ברזל ופל משומן, מפזרים אגוזי מלך, ואז לסגור את הברזל. מבשלים עד חום זהוב, כ 5 דקות, בהתאם להגדרות ברזל ופל.
מעבירים למגש הגשה ומתחממים בתנור נמוך. חזור עם הבלילה שנותרה.
מגישים חם עם סירופ מייפל.