זה דג, בסדר?
זה דגים, בסדר דורש מסביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 361 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם חמאה, שמיר, פילה מחוספס כתום ניו זילנד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס), Escabeche de Pescado (דגים במרינדה או דגים כבושים), ו דג טורבט ברוטב עגבניות (דג מצופה בפירורי לחם ).
הוראות
מחממים את מעל 204°. מחלקים את הדגים לתוך 2 מנות הצבת כל אחד במרכז חתיכת נייר (ריסוס בנייר כסף עם קצת שמן בישול הוא רעיון טוב). מלח ופלפל לפי הטעם. לכל מנה להוסיף חתיכות של שמיר צבט-off-the-גזע טרי, התזה של מיץ לימון (או פרוסת לימון) וחצי טפיחה של חמאה (אופציונלי).מקפלים את נייר הכסף לתוך חבילה על ידי קיפול הקצוות עד שהם נפגשים מעל המרכז וקיפול מעל לאטום.
שים את החבילות בתנור ואופים במשך 15 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.