זה יום של פאי פקאן.
הוא מובא אליך על ידי SippitySup. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מייפל פקאן ים מלח סוג ברים, עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, ו סוג של ברים (מתכונים דומים).
הוראות
הכן מתכון קרום עוגה (ראה הערות). מחלקים את הבצק לשניים, לעצב לתוך 2 דיסקים על 5 אינץ 'בקוטר ו 3/4 אינץ' עבה. לעטוף בניילון. מקררים לפחות 1 שעה (או עד 2 ימים), או להקפיא עד 1 חודש.על משטח מקורנן קלות להשתמש מערוך מקור קל לגלגל דיסק אחד של בצק מקורר לסיבוב 12 אינץ', נדיב 1/8 אינץ ' עבה. בזהירות לקפל בצק לשניים, ולהחליק אותו על מערוך.
העברה למחבת פאי 9 אינץ'. לפתוח את הבצק, להקל אותו בעדינות לתוך מחבת העוגה; לא למתוח את הבצק.מקפלים את inder overhan יצירת שפה עבה כפולה. Crimp קצה דקורטיבי עם האצבעות שלך ולהשתמש במזלג כדי לדקור את החלק התחתון של הבצק בכמה כתמים. להכניס למקרר במשך 30 דקות. שמור דיסק שני של בצק למטרה אחרת.
מניחים מתלה תנור בתנוחות באמצע ובתחתית. מחממים תנור ל 400 מעלות F. מכסים קליפה עוגה מוכנה עם קלף, משאירים קצת overhang, ומוסיפים מספיק משקולות עוגה או שעועית יבשה כדי לכסות את התחתונה.
אופים על המדף המרכזי במשך 15 דקות.
הסר קלף ומשקולות, ואופים ומתלה מרכז עד הזהב בקושי, על 5 דקות יותר.
מעביר למדף תיל כדי להתקרר.להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F. בקערה קטנה, לשלב פקאן עם 1 כף חמאה ומלח.
מורחים על תבנית אפייה וטוסט עד ריחני, 8 עד 10 דקות. להפריש להתקרר.בינתיים, בקערה בינונית, לשלב סוכר, סירופ תירס, רום, וניל, וחמאה שנותרה. מערבבים ביצים.
יוצקים מילוי לקרום מקורר. מכסים בקלילות בנייר כסף.
אופים על המדף התחתון במשך 20 דקות.
הסר רדיד לאחר מכן להמשיך לאפות עד מרכז העוגה מרגיש ג ' לטין-כמו כאשר לחוץ עם החלק האחורי של כף, על 30 דקות יותר.
העבר מחבת למתלה תיל כדי להתקרר.
מגישים עם קצפת, אם תרצה.כמו זה: כמו טעינה...
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. להירגע ריזלינג עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![תירגע, ריזלינג.]()
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.