זוקיני ממולא אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל זוקיני ממולא אורז פרסי עם פיסטוקים שמיר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 293 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 56 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שמיר, מקל קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Polow (אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר), קישואים ממולאים אורז ושמיר, ו שמיר פרסי ואורז שעועית לימה.
הוראות
חותכים קישואים חצי לאורכו; לגרוף את עיסת, משאיר קליפה עבה 1/4 אינץ'. קוצצים עיסת.
מניחים את חצאי הקישואים, חותכים את הצדדים, על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף; מפזרים 1/4 מלח כפית ופלפל שחור 1/8 כפית.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד מכרז.
מחממים סיר בינוני מעל חום בינוני.
הוסף 1 כף שמן; מערבולת מעיל.
מוסיפים אורז, הל וקינמון; מבשלים במשך 5 דקות או עד שהאורז אטום, ערבוב בתדירות גבוהה.
להוסיף 1/4 כפית מלח, כמון, פלפל אדום, ו 1 1/4 כוסות מים. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 12 דקות.
הסר מהחום; מערבבים משמשים. לכסות ולתת לעמוד 10 דקות; להשליך הל וקינמון. כפית תערובת אורז לתוך קערה גדולה; מגניב מעט.
שלב הנותרים 2 כפות שמן זית, נשאר 1/2 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל שחור, קליפת תפוז, ומיצים בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף.
להוסיף רוטב, עיסת קישואים שמורה, פיסטוקים, ושאר החומרים לתערובת אורז; לזרוק היטב לשלב.
כפית על 1/4 תערובת אורז כוס לתוך כל קונכיית קישואים. צלייה 6 דקות או עד השחמה קלה.