זחל תרנגול הודו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לארבי טורקיה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 528 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך פלפל, עלי נענע, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו זחל תרנגול הודו, זחל אוזן חזיר, ו Yucatán Larb (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הרוטב: בקערה קטנה, לטאטא את מיץ לימון, מיץ לימון, רוטב דגים ודבש. תניח בצד.
הפוך את הזחל: במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני.
מוסיף את הבצל, שאלוט, עשב לימון, צ ' ילה, ומלח לפי הטעם. מבשלים עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.
מוסיפים את ההודו ומתבלים במלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבשר והירקות מבושלים דרך, כ 5 דקות.
מוסיפים את הרוטב למחבת ומבשלים 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים במטבעה. מתבלים במלח ופלפל.
כפית את תערובת טורקיה על עלי החסה ולסדר על מגש הגשה.