קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

זיטי צלוי באש עם נקניק

זיטי צלוי באש עם נקניק
זיטי צלוי באש עם נקניק לוקח בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 1.68$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -23 גרם חלבון , 22 גרם שומן , ובסך הכל 429 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם פסטה שפופרת, רוטב ספגטי עגבניות ושום צלויות באש, גבינת מוצרלה רזה חלקית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. עם ציון של 63% , המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: זיטי אפוי עם נקניק ריקוטן ואיטלקי , סלט קוביות קריבי עם ויניגרט אננס צלוי באש , ומרק טורטיה עוף עם עגבניות צלויות באש .

הוראות

1
בסיר גדול מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה; מסננים ומחזירים למחבת. מערבבים פנימה את העגבניות, רוטב הספגטי והנקניק; לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מערבבים פנימה 1 כוס גבינת מוצרלה וגבינת קוטג'. מעל גבינת המוצרלה שנותרה. מכסים ומחממים על אש בינונית 2-5 דקות או עד שגבינת המוצרלה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה