חביתה עם כורכום, עגבניות ובצל
חביתה עם כורכום, עגבניות ובצל עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, כורכום, עגבניית שזיפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו המרכיב הסודי (כורכום): טג'ין טלה מרוקאי עם כורכום, בצל וזיתים, Pilau כורכום עם בצל זהב, ו המרכיב הסודי (כורכום): אפונה צהובה של ממן ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף זרעי חרדל וכורכום; לבשל 30 שניות או עד זרעים פופ, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים בצל; מבשלים 30 שניות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף עגבניות; לבשל 1 דקה או עד רך מאוד, ערבוב לעתים קרובות.
יוצקים תערובת ביצה למחבת; להפיץ באופן שווה. מבשלים עד הקצוות מתחילים להגדיר (כ 2 דקות). חלק את הקצה הקדמי של מרית בין קצה חביתה ומחבת. בעדינות להרים קצה חביתה, הטיית מחבת כדי לאפשר כמה תערובת ביצה לא מבושל לבוא במגע עם מחבת. חזור על הליך בקצה השני. המשך בישול עד המרכז מוגדר רק (כ 2 דקות). שחרר חביתה עם מרית, וקפל לשניים. בזהירות להחליק חביתה על מגש.
חותכים חביתה לשניים ומפזרים פלפל שחור.
הערה תזונה: זה פועל קצת גבוה כולסטרול תזונתי אבל הוא גם בתוך הנחיות שומן וקלוריות שלנו.