חביתות פטרוזיליה-קרוטונים עם Gruyère
אם יש לך שן שום, גבינת gruyére, כפית מלח scant, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חביתות Gruyère ופטרוזיליה, סלט קרוטון, ו בקלה במרינדה על קרוטון.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
לזרוק קוביות לחם עם חמאה במחבת אפייה רדודה, ואז אופים עד זהב פריך, 10 עד 15 דקות.
מערבבים יחד פטרוזיליה ושום בקערה קטנה. גבינת באח גס (1 כוס).
היכו יחד 3 ביצים, 1 כפית מים, דל 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בקערה עם מזלג עד בשילוב.
מחבת חביתת חום מעל חום בינוני גבוה עד חם, ולאחר מכן להוסיף 1 כף חמאה וחום, מחבת מתערבלת, עד קצף שוככת ומתחיל חום ליד קצה המחבת.
יוצקים ביצים מוכות למחבת, ואז לבשל, רועד מחבת קדימה ואחורה במהירות ביד אחת תוך ערבוב ביצים בתבנית מעגלית עם מרית גומי חסינת חום עם היד השנייה, עד ביצים מתחילים להגדיר. במהירות להפיץ ביצים להגדיר באופן שווה במחבת ומפזרים 1/4 כוס גבינה 1 כף פטרוזיליה-שום תערובת, ואז לבשל עד חביתה הוא רק להגדיר, על 30 שניות עד 1 דקה.
הוסף רבע קרוטונים (כ 1/3 כוס) על פני מרכז החביתה. מחזיק ידית של מחבת לידך, להרים קצה חביתה הקרובה ביותר להתמודד באמצעות מרית גומי ולקפל שליש חביתה על קרוטונים. תופס ידית מלמטה, להטות מחבת על צלחת עד חלק נפרש של חביתה מחליק על צלחת, ואז מיד להפוך מחבת, כאילו מנסה לכסות את הצלחת, כדי להפוך חביתה לקפל על עצמו על צלחת. הפוך 3 חביתות יותר באותו אופן.