פריטטן בייקון ותפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, פלפלים קלויים, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פריטטה תפוחי אדמה ובייקון, פריטטה תפוחי אדמה ובייקון, ו פריטטה תפוחי אדמה ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
לטאטא יחד ביצים, בזיליקום, פרמזן, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מבשלים בייקון במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להעביר בייקון עם כפית מחוררת לקערה גדולה ואז לשפוך את כל אבל 2 כפות שומן.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים תפוחי אדמה ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל למחבת, ו sauté על חום בינוני גבוה עד הזהב, על 3 דקות. מכסים מחבת וממשיכים לבשל על אש בינונית-נמוכה, ערבוב כמה פעמים, עד תפוחי אדמה הם רק במכרז, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים את תפוחי האדמה עם כפית מחוררת לקערה המכילה את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
הוסף 1 כף שמן למחבת בצל מטוגן ושום על חום בינוני גבוה עד הזהב חיוור, על 4 דקות, ולאחר מכן להוסיף תרד ו sauté עד רק נבול.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים בעדינות את תפוחי האדמה והבייקון, את הפלפלים הקלויים, ואת השמן כף הנותרים לתערובת בצל, ומפיצים אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
9
יוצקים תערובת ביצים באופן שווה על ירקות ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, מרימים ביצה מבושלת סביב קצוות עם מרית גומי הוכחה חום לתת ביצה לא מבושל לזרום מתחת, 2 עד 3 דקות. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה, עד שהוא נראה מוגדר בעיקר, עם ראש לח ומרכז, 3 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
הסר מכסה. אם משתמשים Provolone, מטגן פריטטה 5 עד 7 אינץ ' מהחום עד שנקבע, אבל לא השחמה, 1 עד 2 דקות, ואז העליון עם שכבה אפילו של גבינה ולהמשיך לצלות עד השחמה מבעבע, 1 עד 3 דקות (לצפות בזהירות).
מרכיבים שתצטרך
פרובולון
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
11
אם מדלגים על הגבינה, מטלית פריטטה עד העליון הוא השחמה קלות, 1 עד 3 דקות (לוודא שזה לא לשרוף).
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12
אם משתמשים במחבת לא דביקה, החליקו את הפריטטה על צלחת הגשה. אם משתמשים במחבת ברזל יצוק, לחתוך ולשרת טריזים ישירות מהמחבת.