קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

חג אפל-חלה צימוקים

חג אפל-חלה צימוקים
חלת תפוח צימוקים חג עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 16 . אם יש לכם שמרים, דבש, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: חלה קינמון וצימוקים, לחם מטוגן בחג, ו ריבות חג / ריבת צימוקים חמוציות.

הוראות

1
שלב 1/2 כוס מים חמים, השמרים, ו 1 כף של הסוכר בקערה קטנה. מערבבים עד השמרים מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
תן לו להפעיל במשך 10 דקות-התערובת צריכה להיראות קצף.
3
בקערה הגדולה של מערבל עומד עם מצורף ההנעה או עם מערבל שנערך ביד, לנצח את הביצים במהירות בינונית עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיף את השמן, מלח, ונותר 3/4 כוס סוכר. לנצח עד חיוור בצבע, על 4 דקות. מקציפים 2/3 כוס מים, ולאחר מכן להוסיף את תערובת השמרים. הכה בקמח 1 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
להפוך את הבצק על משטח מקומח ללוש במשך 2 דקות (או להשתמש בקרס הבצק על המיקסר שלך במשך 1 דקה במהירות נמוכה).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
שים את הבצק בקערה משומנת קלות ולהפוך את המעיל. מכסים בניילון נצמד ומגבת מטבח ומניחים בפינה חמה של המטבח שלכם כדי לעלות. אני אוהב להשתמש שלי (לא מחומם) תנור עם הנורה על. אתה רוצה את הבצק להכפיל בגודל, אשר לוקח רק כשעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
Punch למטה את הבצק, rewrap עם ניילון ומגבת מטבח, ולתת את הבצק לעלות במשך 30 דקות. זה לא יכפיל הפעם, אבל זה יתנפח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
בינתיים, לעשות את המילוי: בקערה קטנה, לזרוק את התפוחים עם צימוקים, מיץ לימון, דבש, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
נייר אורזנייר אורז
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
בואו לשבת במשך 20 דקות, ולאחר מכן לנקז כל נוזל.
10
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות לחלק לשניים. מחלקים כל מחצית לשלושה חלקים שווים, עבור סך של שישה חלקים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
11
מרדדים כל חתיכה כדי ליצור גדיל 12 אינץ', ולאחר מכן לטפוח כל גדיל למטה לצורה שטוחה מלבן. כפית קצת תערובת תפוחים במורד מרכז כל מלבן, ואז לקפל את הבצק על המילוי, להתגלגל לתוך חבל 15 אינץ', ולצבוט את הקצוות חזק.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
טופס כיכרות הלחם: לשים שלושה של תפוח מלא "חבלים" על כל תבנית אפייה. צמה את החבלים יחד (לקפל את החבל הימני מעל המרכז, ולאחר מכן לקפל את החבל השמאלי מעל המרכז, לחזור). צבטו בתחתית. חזור עם כיכר אחרים. מכסים את הכיכרות עם מגבות מטבח, ולתת לעלות במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
13
מחממים את התנור ל 204° ולהגדיר מתלה למצב האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
לטאטא את חלמון הביצה עם 1 כף מים ומברשת על צמרות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
15
אופים במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 177° ואופים עד הקרום הם השחמה ואת הלחם הוא נפוח ואור, 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
להעביר את הכיכרות למתלה ולתת מגניב במשך 30 דקות לפני ההגשה.
17
Reprinted from The Apple Lover ' s Cookbook by Amy Traverso. זכויות יוצרים © 2011 by Amy Traverso; photographs © 2011 by Squire Fox. משמש באישור של המוציא לאור, W. W. Norton & Company, Inc.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות