חג ההודיה טורקיה מלח
מי מלח הודו חג ההודיה יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 20 . זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תרנגול הודו, זרעי כוסברה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 17 שעות. וזה מרהיב. נסו חג ההודיה טורקיה מלח, טורקיה מלח ותכנון תפריט חג ההודיה, ו איך לייבש מי מלח תרנגול הודו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים, מרק עוף, ומלח יחד בדלי 5 ליטר עם מכסה עד שהמלח מתמוסס.
מוסיפים שום, רוזמרין, בצל, בזיליקום, מתובל, מרג ' ורם, טימין, טרגון, אורגנו, פלפל, כוסברה ומערבבים היטב. מערבבים 2 כוסות קרח לתוך מי מלח.
מניחים את טורקיה לתוך מי מלח, מילוי חלל עם מי מלח.
תוסיף מספיק קרח לדלי כדי לכסות את טורקיה. מכסה מאובטח על דלי. דלי סוויש מצד לצד למים צוננים. מקררים טורקיה ודלי, מילוי עם קרח כל 2 שעות לפי הצורך, 12 עד 24 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר את טורקיה ממי מלח וטפיחה יבשה. להשליך מלח.
מניחים הודו על מדף בתוך מחבת צלייה.
אופים תרנגול הודו בתנור שחומם מראש, מתבלים כל 30 עד 40 דקות, עד שכבר לא ורוד על העצם והמיצים לרוץ ברור, 5 עד 6 1/2 שעות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).
הסר את טורקיה מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח 5 עד 10 דקות לפני חיתוך.