קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות1
אירועיםחג המולד
מגזין

חג המולד פודינג stollen

חג המולד פודינג stollen
אם ברצונך להוסיף עוד אירופה מתכונים לתיבת המתכון שלך, חג המולד פודינג stollen יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-68 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו את lb 10oz-2lb 4oz stollen, amaretti biscuits ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מושלם עבור חג המולד. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 18%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, Stollen חג המולד, ו Stollen חג המולד.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160 מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
שים קוביות stollen לתוך צלחת הגשה עמיד.
3
מערבבים את השמנת, החלב והביצים יחד ושופכים על stollen.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
מפזרים על ביסקוויטים amaretti.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
5
אופים במשך 45 דקות עד הזהב עלה מעט.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
6
מגישים מאובקים עם סוכר הדובדבן, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג פודינג עם קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "