קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

חומוס, חציל ועגבניות

חומוס, חציל ועגבניות
אם יש לך סוכר, מלח, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: חציל, חומוס וקארי עגבניות, עגבניות-חומוס קארי בקונכיות חצילים, ו טארטים כפריים עם קישואים וחציל.

הוראות

1
מקלפים חצילים וחותכים לקוביות 1/2 אינץ'. לזרוק עם 1 כפית מלח בקערה גדולה ולתת לעמוד 15 דקות, ולאחר מכן לשטוף במסננת תחת מים קרים לסחוט עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל עם עלה דפנה, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים 1 כף שמן, חצילים, ושום ומבשלים, ערבוב, עד חציל מכרז, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
4
מוסיפים עגבניות (ללא מיץ), פפריקה, כמון ומבשלים, ערבוב, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
5
מוסיפים מיץ עגבניות שמורות, גרגרי חומוס, סוכר, 1/2 כפית פלפל, ונשארו 3/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מילוי מעובה ורוב הנוזל הוא התאדה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הסר מן החום ומערבבים פטרוזיליה, ואז להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 218°. קו גיליון אפייה גדול עם רדיד.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
פילו לפרוש מחסנית כיסוי עם לעטוף פלסטיק ומגבת מטבח dampened. שמירה על הנותרים פילו מכוסה, מברשת קלה 1 פילו גיליון עם כמה שמן שנותר העליון עם 2 גיליונות נוספים, צחצוח כל אחד עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מפזרים 1/2 כפית פלפל, ולאחר מכן לחתוך מחסנית חצי לרוחב עם סכין חדה. כפית 1 כוס מילוי למרכז של כל חצי. קצוות מקומטים של פילו וצורה לתוך סהר, משאיר מילוי חשוף, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה באמצעות מרית. הפוך 2 יותר טארטים באותו אופן, הסדרת על 1/2 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
אופים, מסתובב גיליון אפייה 180 מעלות לאחר 10 דקות, עד הקצוות של עוגות זהובות, 15 עד 20 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מגישים באופן מיידי.
1
* מילוי, ללא פטרוזיליה, ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. מערבבים פטרוזיליה לפני השימוש.* טארטים ניתן אפוי 6 שעות קדימה ונשמר, חשוף, בטמפרטורת החדר. לחמם בתנור 177° 15 עד 20 דקות (בעוד טורקיה עומדת, אם ביצוע).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה