חומוס, חציל ועגבניות
אם יש לך סוכר, מלח, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: חציל, חומוס וקארי עגבניות, עגבניות-חומוס קארי בקונכיות חצילים, ו טארטים כפריים עם קישואים וחציל.
הוראות
מקלפים חצילים וחותכים לקוביות 1/2 אינץ'. לזרוק עם 1 כפית מלח בקערה גדולה ולתת לעמוד 15 דקות, ולאחר מכן לשטוף במסננת תחת מים קרים לסחוט עודפי מים.
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל עם עלה דפנה, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 5 דקות.
מוסיפים 1 כף שמן, חצילים, ושום ומבשלים, ערבוב, עד חציל מכרז, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים עגבניות (ללא מיץ), פפריקה, כמון ומבשלים, ערבוב, 3 דקות.
מוסיפים מיץ עגבניות שמורות, גרגרי חומוס, סוכר, 1/2 כפית פלפל, ונשארו 3/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מילוי מעובה ורוב הנוזל הוא התאדה, כ 5 דקות.
הסר מן החום ומערבבים פטרוזיליה, ואז להשליך עלה דפנה.
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 218°. קו גיליון אפייה גדול עם רדיד.
פילו לפרוש מחסנית כיסוי עם לעטוף פלסטיק ומגבת מטבח dampened. שמירה על הנותרים פילו מכוסה, מברשת קלה 1 פילו גיליון עם כמה שמן שנותר העליון עם 2 גיליונות נוספים, צחצוח כל אחד עם שמן.
מפזרים 1/2 כפית פלפל, ולאחר מכן לחתוך מחסנית חצי לרוחב עם סכין חדה. כפית 1 כוס מילוי למרכז של כל חצי. קצוות מקומטים של פילו וצורה לתוך סהר, משאיר מילוי חשוף, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה באמצעות מרית. הפוך 2 יותר טארטים באותו אופן, הסדרת על 1/2 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה.
אופים, מסתובב גיליון אפייה 180 מעלות לאחר 10 דקות, עד הקצוות של עוגות זהובות, 15 עד 20 דקות בסך הכל.
* מילוי, ללא פטרוזיליה, ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. מערבבים פטרוזיליה לפני השימוש.* טארטים ניתן אפוי 6 שעות קדימה ונשמר, חשוף, בטמפרטורת החדר. לחמם בתנור 177° 15 עד 20 דקות (בעוד טורקיה עומדת, אם ביצוע).