חומוס חריף עם Raita
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שמן canolan, רסק עגבניות, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן. , שהוא מוצק. נסו סמוסה בריח כמון עם נענע רייטה, Chickpea Raita, ו סמוסה בקר חריף (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין סמוסה, מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני.
להוסיף גזר; לבשל 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף 1/2 בצל כוס, זנגביל ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים רסק עגבניות ו 5 מרכיבים הבאים (דרך פלפל שחור); לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
להוסיף אפונה, מים, חומוס; לבשל 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים בכוסברה ומיץ. מגניב.
מניחים 1 סדין פילו על משטח עבודה גדול (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש); מעיל עם ספריי בישול.
מניחים עוד גיליון פילו על פילו מצופה; מעיל עם ספריי בישול. מקפלים גיליונות שכבות בחצי לאורכו. כף 2 כפות מילוי על הקצה התחתון של מלבן, משאיר גבול 1 אינץ'. מקפלים בפינה התחתונה על תערובת, ויוצרים משולש; לשמור מתקפל קדימה ואחורה לתוך משולש לסוף פס פילו. טאק קצוות תחת; מקום בצד התפר למטה על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול.
מברשת עם חמאה מומסת. חזור על ההליך עם הנותרים 22 פילו גיליונות, ספריי בישול, מילוי, חמאה.
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד פריך וזהב.
כדי להפוך את raita, לשלב יוגורט ושאר החומרים.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. כרם היין Chenin Blanc פארק היורה Birichino עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc]()
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.