חומוס מוקפץ עם בשר חזיר וכרוב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חומוס מוקפץ עם בשר חזיר כרוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם אבקת אנצ'ו צ' ילה, אורגנו, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כרוב מוקפץ מתובל + 5 קייל בריא, פנה מוקפץ עם כרובית וחומוס, ו חומוס מוקפץ עם ברוקולי ופרמזן.
הוראות
בסיר קטן, לבשל את זרעי achiote בשמן על אש נמוכה במשך 5 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 5 דקות. להשליך את זרעי achiote ולשמור את השמן.
במחבת גדולה, חום 2 כפות של שמן achiote.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתחיל חום, על 8 דקות.
מוסיפים את העגבניות והחזיר ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום גבוה עד העגבניות לרכך, על 3 דקות. לגרד את התערובת לתוך קערה.
מוסיפים את 1/4 הנותרים כוס שמן achiote ואת השום ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הזהב, על 2 דקות.
מוסיפים את החומוס ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, רק עד שמתחיל חום, על 3 דקות.
מוסיפים את אבקת אנצ ' ו ואורגנו ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את תערובת העגבניות והחזיר ואת המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום כדי מתון ולהוסיף את כרוב. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד כרוב הוא רק רך, על 5 דקות. מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את החומוס לקערה ומגישים חם.